Пудра точно не для жирної шкіри, але досить непогана для інших типів.
Пудру я придбала ще влітку, але активно використовувати не змогла, бо на моїй комбінованій шкіри матуючий ефект тримався дуже мало і на шкірі швидко проявлявся жирний блиск. Зараз, коли шкіра більше схильна до сухості, то пудра подобається більше і в принципі влаштовує.
Для себе я обрала 102 номер і не прогадала, для світлої шкіри підійшов ідеальний. Пудра має нейтральний підтон, не жовтить і не окислюється.
Надписи на футлярі за цей час трохи стерлися, але це за умови домашнього перебування у косметичці, з собою я її не носила.
В комплекті йде спонж, але я їм не користуюся, так як наношу засіб пензлем.
Пудра має приємну шовковисту текстуру, при набиранні пилить. На шкіру лягає тонкою вуаллю і одразу після нанесення ефект мені дуже подобається: шкіра наче з блюром, але це спостерігається не так довго, як хотілося б.
Також мені подобається, що пудра непомітна на обличчі, вона не підкреслює пушок і можливе лущіння від надмірної сухості, лежить охайно. Вона добре матує і вирівнює тон, але влітку матування для жирної шкіри вистачить максимум на годину-півтори.
В цілому, пудра непогана, але для жирної шкіри не самий вдалий варіант. Для інших типів можливо буде більш ідеальна.
Якщо у вас світла шкіра, то можна впевнено брати #102, він однозначно підійде.
Коментарі (0)