𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Базова палетка від Essence the Rose edition в ніжних кольорах.

Палетка від Essence the Rose edition привабила мене дуже гарною гаммою кольорів. Це прекрасна базова палетка, яка підійде для повсякденного використання. З нею можно зробити, як легкий денний макіяж в ніжних тонах, так і вечірній.

Палетка вміщує в себе 9 кольорів, 4 з яких мають шиммер.

Якість мене в принципі влаштовує, хоча і є незначні нюанси.

Пластиковий футляр надійно кріпиться і легко відкривається.

Текстура тіней приємна, шовковиста, але тіні пилять. Це можно побачити на фото.

Пігментація гарна, але без бази особливо світліші відтінки дивляться не так насичено, тому тіні я наношу попередньо застосувавши праймер. В такому разі вони максимально віддають той відтінок, як у самому рефілі.

Я користуюсь практично всіма кольорами, кожен гарний по своєму.

Якщо розбирати зліва направо, то 1 відтінок хоч і здається в рефілі трохи золотавим, але наносячи його на шкіру він виглядає перлинним, без жодного натяку на золото.

2 і 3 - дуже гарні кольори в біжевих тонах. Той, що лівіше він як пудровий, навіть з легкою розовинкою, а правіше- трохи темніший, більш тілесний.

4-им я користуюсь рідко, це сяючий колір рижувато-золототистого відтінку, трохи не моє, але сам по собі гарний.

5 - чисто золотистий, інколи використовую.

Мені дуже подобається 6 колір. Він коричнево-сіруватий, справжній тауп. Я його навіть заради цікавості наносила в якості скульптора - і він супер! Як раза дає природну тінь. Але це було лише раз для експерименту. Скульпторів у мене і так декілька.

7 - теж дуже красивий рожевий відтінок, насичений, але такий приглушений.

8- сяючий, цікавий і глибокий, я б його назвала "Бордо", або кольором "Марсала" відтінок наче винний, бордово-червоний, але трохи хамелионить і віддає коричневим.

Останній 9 - чудовий коричневий колір. У рефілі він ніби шоколадний, але на шкірі виглядає більш холодним.

Тіні гарно наносяться, не осипаются, гарно тримаються на базі, але і без бази в мене теж присутні на повіках цілий день, тільки ж трохи не та пігментація. Без праймера наприклад 2 і 3 майже зливаються з тоном шкіри і ледь помітні.

Багато відтінків добре між собою комбінуються і з цією палеткою можно зробити массу прекрасних варіантів макіяжа.

Сяючі тіні мають дуже мілкий шиммер, вони чарівно переливаються і мерехтять.

Палеткою я задоволена. В ній як раз ті самі кольори, які я обожнюю. Користуюсь із задоволенням.