Релакс вечір ❄️
Так як останні тижні вагітності мені даються мегааа важко я частенько роблю собі якісь масочки вечорами, аби не зійти з розуму , бо біль в спині і тренировочні схватки , то є не дуже весело 🤪 Тому сьогоднішній мій вибір припав саме на цю маску від ABOUT
ABOUT альгінатна маска для обличчя з екстрактом канабісу та калахарської дині.
Масочка призначена для зволоження та детоксу ✨
Масочка створена для інтенсивного відновлення,зволоження та живлення шкіри, перешкоджає появу сухості , почервоніння та подразнення
склад також є не поганим .
Приготування маски 🫶🏻
Послідовність дій:
1. Ретельно очистити обличчя від залишків макіяжу та забруднень. За бажанням, під маску можна нанести рослинну, ефірну олію, косметичну емульсію або сироватку, відповідно до типу шкіри, залишки видалити м'якою серветкою.
2. Готувати маску необхідно безпосередньо перед нанесенням! Змішайте вміст пакету з 40 мл холодної води до утворення однорідної маси. Маска пластифікується протягом 2-3 хв., тому слід застосовувати її одразу після змішування.
3. Нанесіть масу товстим шаром (3-4 мм) за масажними лініями (включаючи губи, повіки) і зону декольте (бажано наносити маску у горизонтальному положенні). Під час нанесення маски обличчя має бути максимально розслабленим, забороняється розмовляти та виявляти мімічні реакції.
4. Через 15-20 хв. зняти маску суцільним пластом у напрямку знизу до гори, попередньо від’єднати маску по контуру.
5. Залишки маски зняти теплим рушником або вологою серветкою. Використовувати 1-2 рази на тиждень.
Маска має красивий блакитний колір ❄️💙
Мої враження після використання ✨
Все ж таки після одного використання гоаорити про результат рано. Але все ж таки враження вже склались.
Масоска дійсно зняла покрасніння та трошки набряки, а це для мене над важливо бо зараз моє лице нагадує гарбуз😵💫
трішки вирівняла тон та легеньке зволоження , саме те, зо потрібно .
Тому мене вона цілком влаштувала та сподобалась і ціна приємна в районні 20-30 грн, тому впевнена в тому, що ще обовязково куплю ✨⭐️
Коментарі (0)