yashinoki

4 грудня.

4 грудня.

🤗Ніяких серйозних питань по понеділках.

Тому: що оберете неконтрольовану гикавку чи неконтрольоване пукання? 😁

(Гикати боляче, тому ви вже знаєте мою відповідь 🤣)

👀Цікавий факт: лак для нігтів було запатентовано в 1919 році. І він був блідо-рожевого кольору. 💅

🤍Сьогодні я трохи порушу своє грудневе правило і опишу тут свого улюбленця і також продукт, до якого мені ще треба знайти підхід. Обидва від Charlotte Tilbury.

Мені трапилася ця четвірка тіней Bigger Brighter Eyes. Мені сподобалися відтінки тому, що вони світлі, нейтральні і що з ними можна зробити макіяж на роботу за 2 хвилини. Легко розтушовуються, не осипаються, залишаються неушкодженими на повіках 6-7 годин.

Складніше з рідкою помадою Airbrush Flawless Lip Blur. Це був подарунок рідної людини, і думки про те, як старанно і з любовʼю вона обирала для мене цю помадку, зворушують мене кожен раз, коли я дістаю її з шухляди. Відтінок Pillow Talk Medium універсально красивий. Здається, більше мені пасує, коли наношу його тонким шаром. Формула - ніжне суфле, приємно пахне. Моя проблема, що через кілька годин після нанесення губи сохнуть і тріскаються. У мене таке вперше. Але ця річ дорога мені, тому я шукатиму шляхи, як покращити свій досвід. Можливо, варто більш ретельно наносити догляд перед нею. У вас таке траплялося?

4 грудня.