YuliHrytskoff

Моделювальна туш для брів Maybelline New York Brow Drama Sculpting Brow Mascara

Моделювальна туш для брів Maybelline New York Brow Drama Sculpting Brow Mascara

Туш для фіксації брів – незамінна річ у моїй косметичці! З її допомогою можна надати бровам гарної форми, зафіксувати волоски в потрібному напрямку, завдяки чому виходить дуже ніжний і легкий макіяж, який я так люблю! При цьому, я, зазвичай, надаю перевагу саме прозорим тушам чи гелям, а бажаний відтінок та інтенсивність кольору надаю бровам з допомогою олівчика.

Довший час моїм улюбленим фіксуючим прозорим гелем для брів був Lumene Nordic chic eyebrow fixing gel, але з початком війни він зник з продажу у магазинах, тому я купила Моделювальну туш для брів Maybelline New York Brow Drama Sculpting Brow Mascara, якою тепер користуюся вже понад два роки. І саме про неї і йтиме мова у даному дописі.

Туш поміщена у чорний непрозорий пластиковий флакон, на лицьовій стороні та обороті якого є інформаційні етикетки зі всіма необхідними відомостями про засіб від виробника.

Флакон міцно закривається кришечкою, що загвинчується та візуально є частиною флакону. Продовженням кришечки є щіточка для нанесення туші на брови. Щіточка злегка вигнута, ворс синтетичний та дуже м’якенький, зверху короткий, знизу – трішки довший. Щіточка дуже зручна, нею легко наносити туш та фіксувати волосинки у потрібному напрямку.

Об’єм немаленький – 7.6 мл. Туші справді вистачає дуже надовго, до того ж, вона не засихає, що ще більше продовжує її термін експлуатації та дозволяє використати туш до самого кінця.

А ще, мені дуже подобається, що флакон у туші саме непрозорий! Так як я підмальовую брови олівцем, а потім фіксую тушшю чи гелем, логічно, що залишки олівця потраплятимуть у флакон і згодом це призводить до помутніння та неестетичного вигляду гелю (туші). Зазвичай, коли у мене були гелі в прозорих флакончиках, я їх викидала вже за декілька місяців після покупки саме через цю причину. А в туші Maybelline флакон непрозорий, тому, як кажуть, очі не бачать – серце не болить)))

Консистенція в засобу гелева, в міру густа.

Текстура однорідна.

Вираженого запаху не має.

Фініш. Туш застигає дуже швидко, буквально за хвилинку після нанесення. Одразу після нанесення на бровах є легкий вологий фініш, але після застигання він зникає – брови стають в міру матовими, дуже природніми, немає ні блиску, ні вологості, ні надмірної матовості. Одним словом, на бровах туш залишається практично непомітною.

Стійкість непогана, але не залізобетонна – приблизно, до шести годин. Якщо злегка зачепити брови руками чи одягом, форма брів не зміниться; але якщо потерти нафарбовані брови рукою – зафіксована з допомогою туші форма зміниться, окремі волосинки можуть вибитись із вкладеного напрямку, але, навіть якщо поправити просто пальцями, продовжуватимуть триматися у заданій формі.

Демакіяж. Туш з легкістю змивається навіть просто теплою водою, але я для демакіяжу використовую міцелярну воду.

У мене дана туш у відтінку «Transparent» - класичний абсолютно прозорий на бровах відтінок.

На бровах непомітний.

І ось так дана туш виглядає на бровах – дуже природньо, не залишаючи ані блиску, ані створюючи надмірної матовості. Туш на бровах візуально абсолютно непомітна, але, при цьому, брови добре зафіксовані у потрібному напрямку.

Завдяки дуже зручній щіточці, туш дуже легко наноситься та розприділяється по бровах. Олівець не змазує та не стирає. Висихає швидко – до 1 хвилини, але цього часу цілком достатньо, щоби надати бровам потрібної форми. Після застигання не залишає ні грудочок, ні блиску, ні білого нальоту (навіть якщо потерти брови рукою).

На бровах не відчувається абсолютно, шкіру не стягує. В загальному, на бровах туш веде себе ідеально та являється абсолютно безпроблемною в нанесенні та нОсці.

Але ще хочу зауважити один момент щодо фіксації. А вона з цією тушшю виходить дуже природньою, м’якою. Якщо ви любите фіксувати брови, сильно піднімаючи волоски догори, або візуально створювати ефект ламінування, то дана туш для цієї мети не підійде – в такому випадку необхідну підшуковувати більш міцно фіксуючу туш чи гель. Підозрюю, що також може виявитись заслабкою для дуже жорстких та грубих брів… Maybelline New York Brow Drama Sculpting Brow Mascara – виключно для природнього вигляду брів та легкого макіяжу.

Підсумовуючи, Моделювальна туш для брів Maybelline New York Brow Drama Sculpting Brow Mascara – прекрасний варіант для щоденного природнього макіяжу брів! Вона чудова по якості, створює непогану фіксацію, абсолютно безпроблемна в нанесенні та нОсці.