TG

Ziaja shower gel - Moon Pitahaya

Але не довго..

Мене звабив чудовиий, солодкувато-свіжий запах, коли я намагалась перенюхати всі пляшечки з гелями цього бренду. Трошки підмерзнувши на прогулянці та сподіваючись на теплий душ з арома-насолодою, неслась додому.

Ziaja обіцяла :

- видалити забруднення і надлишки себума;
- утворювати ніжну рясну піну;
- регулювати роботу сальних залоз;
- зміцнювати захисний бар'єр;
- запобігати сухості та стягнутості;
- насичити вологою і зберігати її всередині;
- підтримувати оптимальний рівень гідратації;
- пом'якшувати і розгладжувати шкіру;
- відновлювати еластичність тканин;
- що має нейтральний кислотно-лужний баланс.

Я ж сподівалась просто зігрітись і насолодитися приємний ароматом, вийти з душа з чистою, не пересушеною шкірою. Все.

Що я отримала натомість:

- гель так собі пінився без мочалки, але я не проти

- аромат став надто інтенсивний під час застосування (може надто активно намагалася пінити і він образився, хто зна

- перші 5 хвилин шкіра почавалась ОК, навіть погладила себе-кохану, щоб перевірити :))

- запах тримався на шкірі десь годинку, відчувався так само, як коли я нюхала у пляшці

Через півгодини я вже почісувала собі литки та плечі, бо шкару підсушило.. І це я вже 25 хвилин як намазана улюбленим молочком, яке ніколи не підводило.

Наступного дня я вірішила що накрутила, тож скористалась гелем ще раз. І ось тут мене вже добренько так підсушило, аж плямами ( на дотик, вони не візуалізувалися як алергія чи щось подібне). Тому зая, з застереженнями, перейшла у користування до чоловіка, бо "може тобі буде ок?" .

Бачила гарні відгуки на цей гель, тому, скоріше за все, то моя індивідуальна реакція, все ж таки маю чутливу шкіру, та псоріаз з дерматитами в анамнезі. Якщо у вас, як у мене в період "зима-опалення", суха та загалом чутливі шкіра - раджу поставитись з обережністю і спочатку пару днів помити ним тільки ручки. Думаю такий затест не зайвий.

Бережіть себе