Тетяна Гу

Отримала замовлення з makeup

Отримала замовлення з makeup

Вчора отримала своє замовлення з мейкапу, доставка з сайту - то окремий вид насолоди:) Хвалюся:

1. Зволожувальний сонцезахисний крем для обличчя, FaceBoom Skin Dopamine Highly Moisturising Face Cream SPF 50. Ніби нормальні хімічні фільтри та склад загалом. Хотіла дочекатись BoJ, але цікавість та ціна мене звабили.

40ml за 360 грн, ну:)

Вже спробувала, тож перші враження: консистенція звичайного крему середньої щільності, розподіляється гарно, всотується швидко, липкості не залишає, не вибілює (таке враження тільки на фото, в житті такого не бачу), шкіра з ним сяйна. Подивимось як буде поводити себе в жару, наразі комфортно.

Єдине, що мене прям шокувало.. - це аромат. Досить сильний запах жуйки bubble gum. Я ненавиджу парфумовані віддушки у такого типу засобів для обличчя. Але, на моє здивування, мені з ним виявилось ок. Я його відчувала тільки під час нанесення і потім періодично ловила протягом пари годин і все. Він абсолютно не душить (мене, на диво). Через пару тижднів розкажу детально.

Отримала замовлення з makeup
Отримала замовлення з makeup
Отримала замовлення з makeup

Замовила у мініатюрі 50 мл на пробу, переживала чи буде нормально всотуватись. Перші враження чудові: приємна, легка консистенція, як трошки сгущенного молочка для тіла. Миттєво всотується, смачний аромат лимонного сорбету (залишається близко до шкіри буквально перші півгодинки), гарне зволоження, маю надію на добрий ефект від магнію)) Рада, що замовила, треба було брати більший :D

Вже користувалась пастами цього українського виробника за рекомендацією дівчат з клубу. До цього брала "Active Complex' та "Total Guard", обидві сподобались. Майже не піняться, не викликають чутливості, приємне очищення, у антибактеріальної був прикольний смак зеленої шкірки кавуна + м'ята)). Стало цікаво спробувати інші, а тут акція прям вчасно (ще буде, здається до 29 квітня): купуєш Absolute White і друга в подарунок. Я так зрозуміла, що відбілююча позіціонуеться як основна, а інші - це додатковий ефект. Виробник пропонує застосовувати у співвідношені 2:3, поексперементую. Основна паста 90 мл, інші по 60 мл.

Замовляю вперше. Ну так вже несеться у клубі, що не можу собі відмовити спробувати. Хоча я лінива дупка і зазвичай користуюсь тканевими та незмивними. І знову ж знижки. Треба виділити вечір виключно на доглядові процедури і кайфанути (сподіваюсь))

Ось такі покупочки, маю надію вам було цікаво. Бережіть себе