Тетяна Гу

Універсальні косметичні баттери Flora Secret

Універсальні косметичні баттери Flora Secret
Універсальні косметичні баттери Flora Secret

Обожнюю ці манюні у міні-шайбочках за якість, універсальність та вдале пакування.

В кожній баночці по 28 грамів баттеру щильної текстури, без запаху, Це 100% натуральна косметична олія без домішок.

Кокосінку використовую для зволоження кутикули, на сухі ділянкі шкіри, в якості маски для волосся по методу пре-пу, іноді на кінчики чистого, ще трошки вологого, волосся.

Його можна підтопити до косистенції оліі потерши пальчиком - якщо потрібно зовсім трошки. Або ж підковирнути більше і розтопити у долоньках, якщо хочете зробити масочку для волосся чи шкіри. Наразі закинула всі інші засоби для догляду за кутикулою - цей кокосовий баттер забезпечує найкращий результат, та й сам процес використання подобається :)

Загалом, масло кокоса - це універсальний продукт для догляду за шкірою та волоссям, який захищає від сонця та живить шкіру. Я не ризикую наносити у якості маски для зони декольте, як рекомендує виробник, бо маю схільнисть до утворення комедонів. Все ж таки кокосова олія має високий рівень комедогенності. Але маю приклади серед подруг, хто використовую подібні баттери all over - і мають чудові результати. Тут, як кажуть, кожному своє.

Універсальні косметичні баттери Flora Secret
Універсальні косметичні баттери Flora Secret

В нього нульова комедогенність, чудові живильні та регенеруючі властивості. Це просто чудова маска/бальзам для губ - саме в такий спосіб користуюсь найбільше. Іноді наношу на сухі чи подразнені ділянки шкіри, використовую після гоління. В нього трохи інша консистенція, схоже на застиглу, трохи недоварену манку, тож тане воно трохи повільніше.

Загалом, обидва продукти універсальні і є просто купа варіантів для застосування. Я ж дуже задоволена саме форматом таких мініатюрок, що підштовхує мою ліниву дупку до використання. Мігрують ці манюні за мною всією хатою, ще й у сумочку іноді потрапляють))

Підсумок: маємо бюджетний (до 100 грн за шайбу) натуральний продукт українського виробництва у прикольному пакуванні. Щиро раджу спробувати!

Той самий виробник. Різниця в пакуванні - тут скляна баночка, 60 грамів. Консистенція відрізняється від шайби - м'якіше, ніби вже трошки підтануло. Але! Це все ще масло.. Його можна обо виколупувати (як роблю я), або розтопити прям у баночці.. Що, як на мене, зайвий клопіт. Я чомусь була впевнена, що вона буде виливатись (коксове масло таке взагалі буває? я про це не думала). На якість це не впливає, навпаки консистенція зручніша якщо треба бальше масла, типу на волосся нанести. Та чому просто не зробити нормальну банку з широким отвором? Подобається продукт і консистенція, але не пакування. Тож просто озвучую факт.

Бережіть себе

Я просто хочу всі ті баночки. Тим паче, виробник обіцяє вершкову текстуру та шоколадний запах (OMG)