Iryna Koval

Bioselect Sun Care Tanning Oil SPF15

Bioselect Sun Care Tanning Oil SPF15

Зовсім скоро літо і, звичайно ж, хочеться досягти красивої і рівної засмаги під час відпустки або на пляжі. Проте безпечність і здоров'я шкіри завжди мають залишаються в пріоритеті. Саме тому олія для засмаги стає необхідним елементом в арсеналі догляду за шкірою. Її застосування дозволяє отримати привабливу засмагу, при цьому забезпечуючи необхідний рівень захисту від шкідливих сонячних променів. Серед цих засобів, олія для засмагання BIOselect з помірним захистом SPF 15 виділяється своєю натуральністю та ефективністю, надаючи шкірі ніжний догляд і забезпечуючи безпечну та рівномірну засмагу.

Bioselect Sun Care Tanning Oil SPF15

Олія представлена в лаконічному дизайні, на баночці присутня вся необхідна інформація: спосіб застосування, склад і термін придатності. Дозатор працює добре, розпилює досить дрібно і в необхідній кількості для одного разу використання.

Текстура засобу рідка, завдяки чому олія гарно розподіляється по шкірі. Аромат легкий, але дуже приємний.

Діктамелія в поєднанні з олією волоського горіха та олією жожоба допомагають захистити шкіру від втрати вологи. Моркв'яна олія, багата провітаміном А, забезпечує рівномірне засмагання.

Показник SPF 15 вказує на кількість "шкідливих" сонячних променів, які потрапляють на шкіру. Отже, через нанесений шар масла лише 1/15 частина УФ-спектра досягає тіла.

Перед виходом на сонце я наношу олію за 20-30 хвилин. Масажними рухами розподіляю її на відкриті ділянки тіла. Засіб швидко вбирається і не залишає слідів на одязі. Наразі сонячні ванни я приймаю лише в дворі свого будинку, але вже зовсім скоро ця олійка відправиться зі мною в подорож до моря. Тому для мене важливо, щоб у складі були водостійкі компоненти, які тривалий час не змиваються у воді, і ця олійка саме така.

До речі, оскільки у складі відсутні синтетичні консерванти, масло для засмаги BIOselect швидко втрачає свої цінні властивості при кімнатній температурі. Тому виробник рекомендує після відкриття зберігати засіб в холодильнику.

За весь час перебування на сонці з олійкою Bioselect не виникало жодних почервонінь чи опіків. Шкіра дійсно починає ніжно та повільно набирати теплий відтінок. Цей продукт робить засмагу безпечною та приємною. Я відчуваю себе впевнено та комфортно під час сонячних ванн. Рекомендую цей засіб усім, хто мріє про красиву та безпечну засмагу без неприємних наслідків.