Крем маст-хев на всі випадки життя, а особливо, якщо ви підсіли на кислоти або ретинол
La Roche-Posay Cicaplast Baume 5
Привіт, красуні!
Вже дуже багато чого сказано про крем-бальзам La Roche-Posay Cicaplast Baume 5, про його чудодійні властивості, проте моє знайомство з ним почалося лише декілька місяців тому, і воно сталося, можна сказати, вимушено.
Справа в тому, що з початку холодів, я вирішила додати в свій догляд, такий потужний актив, як третиноїн, і моя шкіра досить бурхливо відреагувала на цю подію.
Багато хто знає, що цей компонент виписують лікарі, коли треба вирішити проблему акне, проте він має одну шикарну властивість - це виражений анті-ейдж ефект. В мене немає прищів, і шкіра в доволі непоганому стані, та я вже не молода, а це означає , що саме час зберегти більш менш пристойний вигляд, як можна довше.
Вибачте, за довгу передмову, але я ж хочу підвести вас до того, як La Roche-Posay Cicaplast Baume 5 допоміг моїй шкірі відновитися, після третиноїну.
Але його можна використовувати не тільки для обличчя, а і при опіках, при подразненнях, і навіть для малюків.
В складі багато регенеруючих компонентів, які дерматологічної протестовані.
Бальзам має досить щільну текстуру, і легкий нейтральний косметичний запах.
Коли він всмоктується, на шкірі утворюється така собі захисна плівка, яка дуже блищить, і саме тому, я не використовую крем вранці, перед макіяжем. Для мене це виключно нічний догляд, і навіть не на кожен день. Я його використовую, коли відчуваю, що шкіра подразнена, і їй потрібне потужне живлення та відновлення за рахунок оклюзії, яку створює бальзам.
Отже, повертаємося до історії з третиноїном.
Насправді, моє лице вже другий місяць звикає до нього, і раз у декілька днів, я можу прокинутися з сильними лущеннями навколо губ та носа. І якщо зараз - це норма, то спочатку, коли шкіра облазила, вона ще і боліла. Непередаваємі відчуття.
Жоден крем, який тоді був в моєму арсеналі не допомагав, і ось тоді я терміново замовила La Roche-Posay Cicaplast.
З першого використання, я одразу відчула полегшення. Бальзам швидко знімає больові відчуття, і наче згладжує всі тріщинки. Вранці, я прокинулася зі здоровою сяючою шкірою.
Я не використовую фотошоп у дописах, коли я пишу про догляд, щоб ви могли реально оцінити, який стан обличчя в мене зараз.
Зараз схема мого нічного догляду виглядає так: перша ніч - крем з третиноїном, другий день - La Roche-Posay Cicaplast, третій день - будь-який базовий крем (в мене зараз нічна маска Clinique).
Бальзам La Roche-Posay Cicaplast - ідеальний відновлючий засіб, який стане в на годі, в будь-якій ситуації. Особливо, в зимовий період, або якщо ви, як і я, ввели в догляд ретинол або кислоти.
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)