Ta_nyaaaaaaa

Аромат-фаворит моєї зими 2023-2024 ❄️🤤 Заходь, тут дуже смачно)

Аромат-фаворит моєї зими 2023-2024 ❄️🤤 Заходь, тут дуже смачно)
Аромат-фаворит моєї зими 2023-2024 ❄️🤤 Заходь, тут дуже смачно)

Ох, цей аромат я неодноразово бачила у блогерів, але не можу сказати, що він дуже мене зацікавив одразу. Ще після того як вперше побачила його, вирішила переглянути піраміду. І тоді мені здалося, що це буде чимось приторним, зовсім не цікавим. Все, тоді я і забула про ці парфуми.

Уже зовсім недавно я вирішила взяти декілька ароматів на розпив. Деякі у мене були у нотатках під назвою "Парфуми за рекомендаціями, які я зобов'язана спробувати і просто ХОЧУ", їх я взяла відразу, які були у наявності. Ну і через те, що деяких позицій не було, я вирішила замінити їх чимось цікавим і згадала про аромат Айліш. Тим паче помітила, що саме він світиться у продажах ЩОДНЯ по декілька разів. Хтось пише ідеальний аромат на холодну пору, хтось каже це приторний моно-аромат пакетику ваніліну за 5 грн.

Я вирішила розгадати його популярність))

Витончений, елегантний, витончений насичений, густий, яскравий, жіночний і по справжньому ТЕПЛИЙ та СМАЧНИЙ 🤤🍊🍫.

Від багатьох чула/читала, що аромат Айліш - це щось про просту кондитерську ваніль, не більше. Однак я не згідна з цим.

На початку звучання, мов попадання в казковий світ, я вирушаю у мандрівку, сповнену ванільною та густою цукровою солодкавістю, що переплітається з магією насичених червоних ягід та свіжістю соковитого мандарина.

Троянди у серці звучання аромату я взагалі не відчуваю, на фоні розпеченого цукру та насиченої цитрусово-ягідної ноти вона губиться (а для мене це добре, бо троянду у парфумерії я не люблю).

Замість цього я отримую незабутню магія ванілі, та екзотики какао, які у сукупності створюють неповторний ольфакторний пейзаж. Спеції вносять свою гармонію, як невидимий вітерець, який переплітається з елементами каверзності.

Волосся, на який я також нанесла аромат, просякнувши ароматом, стає несамовито апетитним — наче дорогі праліне, обсипані цукровою пудрою, а кава з маршмеллоу стоїть на блюдці поруч із цукерками топової кондитерської мого міста, поглиблюючи естетику гурманського смакування.

Цей аромат вимальовується мов картина — відтінки ванільно-спеційного карамелізованого цукру та насичених червоних ягід стають все більш видимими при перших двох годинах носіння аромату. Мандаринова нота, чітко виражена, особливо відмічається на одязі, створюючи емоційні віддзеркалення, які линуть у просторі.

У заключній главі звучання, а це зі спливом 5-6 годин від нанесення і до прийняття душу, аромат перетікає в глибину з теплими бобами Тонка, екзотичною амброю, мускусом та деревними відтінками. Найбільше відчуваються боби тонка у переплетенні із деревними нотами. Для мене це звучить ніби заключний аккорд, що створює затишок, залишаючи за собою слід комфорту у спогадах.

На мою думку, аромат Eilish несе у собі виключно гурманський характер, який дивує пряністю та солодкістю, проте вдало уникає набридливих відчуттів або до нудоти та приторності. Думаю ті, хто називають аромат приторно солодким не спробували ще дійсно солодких парфумів.

Це насолода, бо Айліш своєю неймовірно смачною композицією розгортається як симфонія, де кожна нота — це невеличка подорож в світ смаку та аромату.

Дуже-дуже віддалено Айліш нагадав мені аромат місту Velvet Petals від Victoria`s Secret. Це зовсім не копія, не аромати-брати, але віддалено нагадують один одного саме через солодку огортаючу тягучість. ПРОТЕ я вважаю, що Айліш більш м'який та ноти у ньому переплітаються у рази вдаліше, ніж у VS - він для мене занадто солодкий та їдкий.

Стійкість парфумів мене дууууже потішила. Яскраво я його відчуваю на собі протягом 8 годин, він тягнеться за мною шлейфом протягом усього дня. Я почуваюся смачною ванільно-шоколадною цукерочкою, огорнутою дольками соковитого мандарину.

Зовсім тихо і близько до тіла аромат я відчула навіть зі спливом 14 годин, що не може не тішити. На одязі аромат тримається 2+ дні, а згодом летить до прання :)

Невимовно тішуся, що взяла цих парфумів аж 5 мл на відміну від всіх інших відливантів по 3 мл! Наче відчувала, що він мені сподобається.

Але зараз із впевненістю заявляю, що аромат не просто мені сподобався, а він став моїм фаворитом цієї зими. До нього тягнеться рука щодня. Отож я подумую про повномірний флакон 30 чи 50 мл до Дня народження 🥰

Ох, дівчатка! Щоб ви розуміли, до клубу я відверталася взагалі від будь-яких парфумів із натягом на густі солодощі, хоча років 5-6 любила подібне. А тепер моя любов до таких ароматів повернулася. Але Eilish - це не просто про солодкий аромат, чи "аромат ванілі у пакетику за 5 грн" як хтось писав. Хоча можливо на комусь так і розкривається. На собі ж я відчула усю багатогранність цих парфумів і вони вкрали моє сердечко ❤️

Дякую, що були зі мною ☺️