falafelka01

Три бюджетних продукти для очей

Три бюджетних продукти для очей

1. Rimmel Exaggerate Eyeliner. Насичений чорний колір, присутній легенький аромат, кисточка як патичок трошки, але не розтікається і швидко сохне. Впродовж дня тримається добре, змивається звичайною водою. Великий плюс для мене те, що при малюванні стрілки можна щось підправити без великої чорної плями, як це буває з деякими іншими підводками.

2. Essence Inner Eye Brightening Pen. В тік тоці кажуть треба, я кажу так капітан і купую олівець для збільшення очей. Використовувала тільки для слизової, тому про інші варіанти нічого сказати не можу. В мене тримається, не тіче, м'якенько наноситься і на диво має достатньо пігменту.

3. GlamBee Color Shock 01. В тік тоці кажуть треба, я кажу так капітан дубль два. Йшла по зелений, посвотчила взяла блакитно-рожево-зел... дуохром вобщем. Красивий капець, я люблю сіять, блєстать особливо за 40 гривень. В слизову я б цим не лізла звичайно, але нанести на повіко, в куточок ока або десь біля стрілки досить круто. З різним освітлення видає різні кольори, блакитний, золотий, рожевий і зелений. Ходять легенди що в ньому ще зверху є точилка.

Три бюджетних продукти для очей