Yuriivna 🌸

Essence the nail care oil 💮

Essence the nail care oil 💮


Не змогла зупинитися на покупці одного засобу від Essence,тому в моєму арсеналі вже від цієї фірми є доглядова олійка,зміцнювач для нігтів та зволожуюча сироватка для нігтів.Я продовжую тестувати усі три засоби,але сьогодні поговоримо саме про олійку.Моя минула пляшечка олії вже закінчилась,хоча вистачило її на дуже довго,тому вирішила спробувати щось нове від іншої фірми.


Сам дизайн пляшечки мені подобається,багато місця не займає і саме пакування олії,таке як у звичайного лаку для нігтів,з пензликом.
Я взагалі часто користуюсь саме такими засобами,ось якось привчила себе на постійній основі зволожувати кутикулу,бо "задирки" дуже не естетично виглядають,ще й якось муляють,тому щоб цього уникнути,хоча це складно у моєму випадку,то хоча б їх пом'якшити та зволожити,користуюсь на постійній основі такими засобами.Звичайно хочется щоб було добре зволоження і щоб олійка поглиналася,а не залишала після нанесення мастні пальці на довгий період і довелося чекати і чекати поки щось та й вбереться.
Тож ближче підійдемо до олійки від Essence,вона добре зволожує усі задирки,та кутикула,яка відростає у мене швидко, виглядає після нанесення засобу доглянутою,я можу як ходити і з нею,так і прибирати її за допомогою спеціальних кусачок і аж потім нанести олію.
Також хочу відзначити аромат,мені він відчувається парфумовано-квітковим,дуже приємний,наче жіночий квітковий парфум.
Олійка заявлена як веганська формула,на пакуванні є надпис Vegan.
У складі засобу є олія авокадо та вітамін E,засіб має об'єм 8 мл,думаю вистачить надовго,навіть при тому,що використовувати її я буду часто.
Загалом перший засіб від цієї фірми залишає приємне враження,олійка добре зволожує та має дуже приємний аромат.

Essence the nail care oil 💮