Hanna Domashenko

Тест-драйв шикарного боксу від Make Up Club

Тест-драйв шикарного боксу від Make Up Club

Нарешті я маю що написати щодо тестування боксу! Спойлер - це мій улюблений бокс!!

Не дивуйтесь, що на фото саме спрей цієї серії, бо поки тиждень була у батьків - користувалася цим шампунем, але, на жаль, забула його, коли поверталася додому...

Тим не менш, тиждень використання шампуню мені дуже сподобався! По-перше, в мене не з'явилося лупи після його використання, що мене порадувало найбільше! По-друге, він гарно піниться та добре вимиває волосся, не пересушуючи при цьому шкіру голови. По-третє, аромат шампуню трав'янистий та гарно бадьорить. Використання, як на мене, дуже економічне. Щодо зміцнення волосся - не можу поки що сказати про дієвість, бо в мене зараз етап в житті, коли на фоні стресу волосся випадає просто якимись безкінечними пасмами... Але продовжу користуватися на парі з вітамінами для волосся та доглядовими олійками.

Мій улюблений продукт з боксу, бо його аромат - це щось! Хоч і виробник пише, що аромат гуава-м'ята, та я вчуваю там запашну суницю! Тому обожнюю, коли у ванній кімнаті після душу ніжно пахне суницею! Піниться шикарно, аромат розкішний, а об'єм супер-економний! Чого ще треба бажати?

Я обожнюю бомбочки для ванни! Тому цю прибережу для спа-ритуалу перед Новим роком! Враховуючи те, що я закохалася в цей аромат в гелі для душу TINK - я вже у приємному передчутті, як пройде мій релакс день з масочками, ванною та цією бомбочкою!!

Бренд Shelly став для мене черговим відкриттям року! Цей бальзам для ніг покорив моє серденько ще зі святкового боксу до Дня Народження клубу, тому я ще й купила пілінг-скатку для рук і ніг з AHA-кислотами цього ж бренду. Сказати, що я задоволена якістю - нічого не сказати. Ніжки мякенькі та ніжні, шкіра доглянута, а бонусом ще й приємний аромат бальзаму, що підкорює рецептори з першого разу!

Ці милі пробнички я ще не тестила, але залюбки залишу їх для подорожей хоча б до батьків. Виробник обіцяє інтенсивне та глибоке зволоження шкіри. Цей бренд подобається багатьом, адже недаремно на нього є багато позитивних відгуків. Тому думаю, що буду від нього також в захваті.

Моє знайомство з брендом MAREVE розпочалося з тестування цього набору! Такий набір може стати гарним подарунком подружці чи мамі. Пакування дуже миле, навіть не зважаючи на те, що самі баночки досить бюджетні і написи на них, скоріш за все, швиденько зітруться, якщо ви будете носити бальзам в сумці. Та головне те, що в середині.

Скраб ля губ. Аромат свіжої полунички в цукрі! Під час скрабування його реально можна зїсти - він на цукровій основі і дарує шикарні солодкі відчуття на губах. Справляється із своєю задачею на відмінно. Ніякої сухості на губах після його використання - лише гарні, доглянуті губи.

Маска для губ. Маска чудова! Дуже нагадує Ланейдж, але краще, бо має шалено крутий аромат суниці. Губи відновлені та зволожені після неї.

Бальзам бля губ. Той самий аромат суніці і неймовірна особливість заживляти ранки! Я користуюся ним щовечора після душу і помітила, що ранки на губах після стоматолога з цим бальзамом загоюються набагато швидше! Моє справжнє спасіння!

Тестування цього боксу якось затягнулось, бо мала купу справ та роботи, які відволікали мене від улюбленого клубу: на цілий тиждень на мені була робота, двоє шалених котиків (наш котик та пухнастик батьків), приготування їжі, прибирання та ще ціла гора інших не менш важливих справ. Від такої багатозадачності мені знадобився ще тиждень, аби прийти в стан продуктивності! Зізнатись чесно, справжнім челенджом було двоє котів у хаті - бо це гірше, ніж діти!😅