MAXIMOVA🌷

Консилер Maybelline Fit Me!

Консилер Maybelline Fit Me!

І щоб не тягнути кота за дзвіночки, одразу скажу ТАК! Я людина, яка довгий час замазувала синячки під очима тональним. Не робіть так, купіть консилер і не мучайтесь😊

Обирати консилер мені було складно, я не розбиралась в них, тому розглядала варіанти найпопулярніших. Серед найпопулярніших читала відгуки у клубі і зупинилась на Maybelline Fit Me, відтінок 05 - Ivory.

По дизайну це флакончик, як у стандартних блисків для губ. Користуватись ним дуже зручно, комфортне і контрольоване нанесення під очі, та точечно на проблемні зони.

Також його можна використовувати в якості бази під тіні, але це вже на ваш розсуд.

Консилер Maybelline Fit Me!
Консилер Maybelline Fit Me!
Консилер Maybelline Fit Me!
Консилер Maybelline Fit Me!
Консилер Maybelline Fit Me!
Консилер Maybelline Fit Me!
  • Відтінок 05 здався для мене засвітлим спочатку, але в ході користування показав себе добре. До того ж я спочатку наношу консилер, а потім тональний, і спонжем приходжусь по всьому обличчі, це вирівнює тон.
  • Перекриває недоліки добре, при нанесенні в один шар почервоніння просвічуються (це видно на фото «до/після», під оком маю червоний капіляр). За бажанням можна додавати другий шар і перекриття буде щільніше.
  • Чи затікає в складки? Консилер - це кремова текстура, яка «рухається» через міміку і рельєфність. Даний консилер фіксується, і після його фіксації я прибираю пальчиком те, що потрапляє в складочки. Потім він вже тримається і не скочується. Дуже добре сидить на місці протягом дня!
  • Чи сушить шкіру? Коли він фіксується на дотик відчувається сухим, але на стан шкіри консилер не впливає. Він її не висушив, не викликав подразнень, печіння чи висипів (у мене тип шкіри під очима нормальний).

Я покупкою залишилась задоволена! Це чудовий консилер на щодень. Можу радити придбати але спочатку краще засвотчіть відтінки і оберіть, який вам підходить найкраще.