molena

На що здатен консилер від Clarins?

На що здатен консилер від Clarins?

Знайомі з такою проблемою: або консилер гарно приховує синці під очима, але плотний та підсушує шкіру; або він легкий, зволожуючий, комфортний, але маскує лайтово?

Консилер Clarins обіцяє цей бажаний баланс між гарним маскуванням та зволоженням. І йому це вдається.

Оформлений консилер в тюбик з тонким носиком, дизайн лаконічний - все в дусі Clarins.
Об'єм 12 мл достатньо великий, це майже в 2 рази більше ніж у багатьох консилерів, наприклад, від Maybelline, Catrice, Nyx.

Консилер Clarins представлений у 8 відтінках з теплими та нейтральними підтонами. В нас всю палітру не знайдеш, тільки "ходові" світлі відтінки. У мене 01 Light - світлий з нейтральним підтоном.

Перше, на що звертаєш увагу при затесті, це висока пігментація консилера. На руці видно, як він замаскував вінку та вирівняв тон шкіри. За маскувальні властивості я була спокійна, що консилер впорається. Питання стояло лише в тому, чи комфортний він для шкіри навколо очей, чи не буде сушити та підкреслювати текстуру.

На що здатен консилер від Clarins?

В складі консилера силікони, пігменти, спеціальний полімер, який надає стійкості. Є кілька рослинних екстрактів, серед яких виробник виділяє есцин - натуральна речовина, що отримується з кінського каштана. Він сприяє покращеннню мікроциркуляції, живленню тканин, підвищує їхню пружність, усуває набряклість і темні кола під очима. Але сподіватися на такі "спецефекти" від консилера не варто.

Aqua/water/eau, dimethicone, ci 77492/iron oxides, ci 77891/titanium dioxide, isododecane, butylene glycol, peg-9 polydimethylsiloxyethyl dimethicone, pentylene glycol, ci 77491/iron oxides, methyl trimethicone, acrylates/dimethicone copolymer, dimethicone/peg-10/15 crosspolymer, sodium chloride, ci 77499/iron oxides, silica, stearoxymethicone/dimethicone copolymer, ascorbyl glucoside, avena sativa (oat) kernel extract, glycerin, triethoxycaprylylsilane, disteardimonium hectorite, sodium citrate, ethylhexylglycerin, silica silylate, aluminum hydroxide, synthetic fluorphlogopite, propylene carbonate, tocopheryl acetate, tromethamine, disodium edta, escin, chenopodium quinoa seed extract, dimethiconol, dipropylene glycol, sodium benzoate, citric acid, marrubium vulgare extract, phenethyl alcohol, furcellaria lumbricalis extract, tocopherol, lapsana communis flower/leaf/stem extract, maris sal/sea salt/sel marin [m3568a/04]

Консилер дуже стійкий, після нанесення його не потрібно закріплювати пудрою, він самозакріплюється. Не забивається в зморшки, не підкреслює рельєф шкіри і дійсно маскує недоліки. Але! Шкіра під очима має бути гарно підготовлена до нанесення консилера: або сироватка+крем, або поживний крем, або крем+праймер. Якщо не підготувати шкіру, консилер буде трохи підсушувати.

А ще цим консилером можно вирівнювати тон верхнього віка для подальшого нанесення тіней або для природного нюдового мейку.

Це мій перший консилер в такому ціновому діапазоні, раніше користувалася Eveline, Maybelline, Catrice. Можу сказати, що Clarins вартий своїх грошей. Поки що для мене це найкраще маскування синців під очима.