molena

Целюляжки під прицілом березової олійки

Целюляжки під прицілом березової олійки

Визнаю, що я жертва своїх комплексів та маркетингу, яка перепробувала багатенько антицелюлитних засобів: від бюджетних кремів Eveline до солідних Guam, Lierac, Collistar. Целюліт на ляжечках почав з'являтися ще років в 16-17 і з часом, вагітностями, з різким набором та сниженням ваги він ставав виразнішим.


Власне, на даний момент не бачу проблеми в наявності целюліту, нічому в житті він мені не завадив. Але з наближенням літа постає питання: треба щось з цими целюляжками робити, бо буду почувати себе ніяково на озері чи біля басейну, чи де ще доведеться світити оголеними ногами.

Целюляжки під прицілом березової олійки
Целюляжки під прицілом березової олійки
Целюляжки під прицілом березової олійки

На цей раз до рук потрапила березова олійка Weleda.
Одна олійка в бугорках целюліта не воїн. Потрібен і спорт, і режим харчування та пиття. З оцим всім складно, але я намагаюся.

Олійка розлита в пляшечки з товстого скла. Важкенька, але зручної форми, з рифленими боками, щоб не висковзувала.

Склад максимально простий та зрозумілий: олія кісточок абрикоса, жожоба, з паростків пшениці, суміш натуральних ефірних олій грейпфрута та кипариса, екстракт листя берези, кореня рускусу шипуватого і листя розмарину.

Повний склад:
Prunus Armeniaca Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Fragrance (parfum), Betula Alba Leaf Extract, Ruscus Aculeatus Root Extract, Rosmarinus Officinalis Extract, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral

І тут мій скептицизм був на максимумі: креми пекли чи холодили, якось фізично відчувалася їх дія. А олійка на що здатна?

Weleda обіцяє посилення лімфодренажу та активацію обмінних процесів, зволоження, живлення, регенерацію шкіри.

Але все це очікує лише дисциплінованих: використовувати олійку треба протягом місяця (і більше) 2 рази на день, супроводжуючи масажем.

І важливе зауваження від виробника:

Попередній 5-хв. сухий масаж і зволоження шкіри перед використанням олії сприяють посиленню бажаного ефекту.

Який місяць? - думала я, хоч би на 2 тижня вистачило цієї пляшечки на 100 мл. Помилилася! Вистачило на 1,5 місяці і ще на кілька разів залишилося.

Чи комфортно користуватися такою чистою олією? Так, на всі 100% Вона помірно масна, гарно розподіляється і вбирається шкірою - вже через кілька хвилин можна одягатися.

Окреме задоволення - це аромат ефірних олій, освіжаючий цитрусовий з рослинно-деревними нотками.

Ну і результат:

■ з якістю шкіри олійка попрацювала на відмінно - добре зволожена, пружна, навіть тон покращився завдяки усуненню дерматитних сухостей та плям;

■ а от целюль, як той крокодил 😅 міцно вцепився в мої стегна і не збирається їх залишати. Можливо треба більше часу, відро олійки та березова дубина. Що скажете?😉