Євгенія 👩

Гладенька та зволожена шкіра за кілька хвилин)

Гладенька та зволожена шкіра за кілька хвилин)
Гладенька та зволожена шкіра за кілька хвилин)
Гладенька та зволожена шкіра за кілька хвилин)

Всім привіт ✌️

Березова антицелюлітна масажна олія від Weleda мені дісталася у подарунок від подружки на Новий рік). Образливий подарунок, я вам скажу🤣.

Тим більше, що зараз у мене вже немає целюліту, а ось кілька років тому на моїх стегнах були справжні кратери. Тоді я боролася з целюлітом усіма можливими способами: креми, масажі, банки і... нічого не допомогло). Причиною був сильний гармональний дисбаланс, коли ця проблема була вирішена і трохи скоригувалося харчування, целюліт повністю пішов.

Це все до того, що я не вірю в косметику проти целюліту, а ось використовувати олію просто для підтримки шкіри в хорошому стані – це цілком гарна ідея. Розповідаю докладніше👇

Олія представлена в акуратній пляшечці із міцного скла. Скло затемнене, що перешкоджає передчасному псуванню продукту.

Кришка знімається, флакон закриває міцно до характерного клацання, сама по собі не злітає.

Дозатор-помпа, дуже зручний. М'яко натискається, економічно виділяє олію, не "плюється" і не забивається.

Об'єм: 100 мл, витрата дуже економічна.

Weleda - це завжди про хороший, натуральний склад і ця олійка не стала винятком:

  • Олія кісточок абрикоса - є емолентом, який зволожує та живить шкіру, також містить вітамін E, який сприяє захисту від вільних радикалів.
  • Олія жожоба - легка олія, сприяє зволоженню і має властивості, близькі до природних масел шкіри.
  • Олія з паростків пшениці - містить вітаміни та антиоксиданти, сприяє живленню та покращенню стану шкіри.
  • Суміш натуральних ефірних олій - додають ариємний аромат продукту.
  • Олійна витяжка з березового листя - березовий лист містить різноманітні корисні речовини, такі як флавоноїди та таніни, які мають антисептичні та заспокійливі властивості.
  • Корінь рускусу шипшуватого і листя розмарину - мають тонізуючі властивості, сприяють збереженню здоров'я шкіри.

Якщо відверто, то у складу немає компонентів, які могли б надавати антицелюлітну дію. Це просто хороша олія для зволоження, живлення та тонізації шкіри, не більше того). У мене вона не викликала жодних алергічних реакцій.

  • Консистенція рідка, олійна, гладка. Дуже м'яка і приємна на дотик).
  • Аромат соковитий і водночас легкий). Чітко чую нотки свіжих цитрусів, в гармонійному поєднанні з ніжними травами. Запах дуже натуральний, без жодного натяку на якусь хімозність). На шкірі залишається дуже легким шлейфом і не викликає жодного дискомфорту.

Олію використовую просто для зволоження та тонізації шкіри. Тому наношу її лише 1-2 рази на тиждень, після скрабування). Пару разів наносила після сухого масажу, але це велика рідкість, тому що дістати щітку і почати робити сухий масаж щодня – місія нездійсненна🤣

* До речі, помітила цікавий факт, що якщо наносити олійку без попереднього масажу, то вона набагато гірше ковзає та розподіляється по шкірі.

Я наношу олію тільки на ноги. Воно приємно ковзає по шкірі, добре розподіляється, не тече (якщо наносити після масажу). Олія ніби обволікає шкіру, дарує дуже приємні відчуття.

Вбирається не швидко і через це я не люблю олії для тіла(. Вона олійно блищить на шкірі протягом 10-15 хвилин, потім повністю вбирається. Звичайно, що ці 15 хвилин потрібно стояти, щоб не залишити олійних слідів на меблі або одязі.

В іншому, олія цілком комфортна, вона легко лежить на шкірі, не створює ефекту плівки, не пече.

Тут відразу хочу відзначити, що я використовую олійку далеко не за інструкцією виробника, тому отриманий мною ефект може бути набагато гіршим, ніж той, який отримає людина, яка дотримується всіх правил).

  • Олія дає розкішне зволоження та живлення шкіри. Причому, вона відмінно утримує вологу в ній.
  • Пом'якшує, робить шкіру шовковистою і дуже приємною на дотик.
  • Повністю згладжує лущення.
  • Робить шкіру неймовірно гладкою та сяючою.
  • Злегка тонізує і підвищує пружності, це за умови, що я використовую її лише 1-2 рази на тиждень.

В цілому, мені подобається ця олійка, вона дійсно допомагає зробити шкіру трохи красивішою та доглянутою). Ефект мене повністю влаштовує, тому можу рекомендувати, але я досі не впевнена, що вона зможе дати хоч мінімальний антицелюлітний ефект).

Дякую за увагу💕