Ta_nyaaaaaaa

НЕ популярна думка про мега-популярний шампунь Daeng Gi Meo Ri 🧴💜

НЕ популярна думка про мега-популярний шампунь Daeng Gi Meo Ri 🧴💜
НЕ популярна думка про мега-популярний шампунь Daeng Gi Meo Ri 🧴💜

Дівчатка, рада бачити кожну на своєму блозі 🤗

Сьогодні поділюся враженнями про шампунь, про який кричали з кожного повороту, з кожного сайту і він досі лідирує у продажах. Це відновлюючий шампунь Daeng Gi Meo Ri.

У пік його популярності я настирно проходила повз якраз таки через надмірні покази. До того ж відгуки на нього були досить суперечливими.

Сьогодні я вклинюся до усіх, хто його уже тестував та розповім про свій досвід.

Дизайн повнорозмірного флакону виглядає доволі стильно, фіолетового однотонного кольору.

У мене ж пробник об’ємом 10 мл - такий же фіолетовий.

Виробник представляє цей шампунь у декількох об’ємах, що дуже зручно, бо можна обрати на пробу, у дорогу чи на постійне використання найбільший варіант:

• 10 мл;

• 145 мл;

• 300 мл;

• 500 мл.

Шампунь має специфічний лікарсько-трав’яний аромат. Для мене він не жахливий, але і не надто приємний.

Консистенція густа, навіть трохи тягуча, вираженого коричневого відтінку. Так, відразу стає помітно, що шампунь дуже концентрований. Таке мені подобається

Кореневу зону стандартно промиваю шампунем двічі. Пробника для таких цілей мені вистачило передусім через те, що шампунь і правда доволі концентрований.

Піниться цей шампунь відмінно, промиває волосся та шкіру голови також дуже якісно.

Після миття маю блискуче, м‘яке волосся і об‘ємне у прикореневій зоні волосся. Швидше не брудниться, усе як з іншими шампунями - близько 3х днів мені вистачає свіжості.

Свербежу, почервонінь чи погіршення стану шкіри голови не помітила.

А тому що я не зовсім задоволена складом цього шампуню. Так, можливо я не була б такою прискіпливою, якби не ціна, яку встановив виробник для нього))) Адже повний розмір об‘ємом 500 мл коштує близько 800 грн. Так, об‘єм величезний і завдяки концентрації шампуню вистачить надовго.

Тому якщо склад для вас не важливий, вартість прийнятна і найголовніше - це візуальний ефект, то можете сміливо брати цей шампунчик! Він не поганий, а цілком достойний.

Тепер пройдусь по тому ж самому складу:

Water (Вода) - все просто, вода є основним компонентом, використовується як розчинник та базова речовина.

Chrysanthemum Sibiricum Extract (Екстракт хризантеми сибірської) - природний рослинний екстракт, який має антиоксидантні та заспокійливі властивості для шкіри.

Sodium Laureth Sulfate та Sodium Lauryl Sulfate (Лаурет содію та Лаурил содію сульфати) - два поверхнево-активні агенти, які відповідають за утворення піни та очищення, але можуть спричиняти подразнення шкіри голови, особливо для людей з чутливою шкірою.

Rehmannia Glutinosa Root Extract (Екстракт кореня реманії глутінози) - рослинний екстракт, може наділений заспокійливими властивостями.

Thuja Orientalis Leaf Extract (Екстракт листя туї східної) - ще один рослинний екстракт, має антисептичні властивості.

Artemisia Vulgaris Extract (Екстракт полину звичайного) - рослинний екстракт, який має корисні протизапальні властивості.

Cocamidopropyl Betaine (Кокамідопропіл бетаїн) - поверхнево-активний агент, надає шампуню густоти, разом з цим змиває жир з епідермісу, але може викликати відчуття сухості й інколи призводить до дерматитів.

Мені та моїй шкірі, як людині з уже наявним хронічним дерматитом, такий складник не дуже подобається.

Dimethicone (Диметикон) - силікон, який повинен забезпечувати гладкість і блиск волосся, але для деяких людей може викликати алергічні реакції або важкість.

🙋‍♀️Обережно кучерявим, адже силікони порушують структуру локонів. Особисто мені після використання засобів із силіконами, згодом складно відновити натуральні кучері.

Gleditsia Japonica Fruit Extract (Екстракт плоду гледіції японської) - знову рослинний екстракт, який надає протизапальну, антимікробну, протисвербіжну дію.

Morus Alba Bark Extract (Екстракт кори білої тутової деревини) - також рослинний екстракт, має антиоксидантні властивості, але його основна перевага для шкіри пов'язана з заспокійливими ознаками подразнення, а також з його здатністю усувати зміни кольору і нерівний колір шкіри.

Eclipta Prostrata Extract (Екстракт екліпти низької) - рослинний екстракт, має потужні антиоксидантні та заспокійливі властивості.

PEG-7 Glyceryl Cocoate (Гліцериновий кокоат PEG-7) - потужний піноутворювач. Гліцерілкокоат – це моноефіри гліцерину і кокосових жирних кислот, які дуже корисні для шкіри. Гліцерин є природним спиртом і зволожувачем, який допомагає шкірі утримувати вологу.

Acorus Calamus Rhizome Water (Вода із кореневища асарону) - вода, збагачена екстрактом кореневища асарону, який має тонізуючу, протизапальну, фунгіцидну дію.

Fragrance (Ароматизатор) - хоча не вказано конкретний склад ароматизатора, це може бути причиною алергічних реакцій у деяких людей.

❗️Також важливо відзначити, що аромат вказаний у складі після декількох інших компонентів, що може означати його значну кількість. Тобто він не знаходиться у кінці списку складу, що для мене є більш звичним.

Cnidium Officinale Root Extract (Екстракт кореня цнідіуму офіцінального) -рРослинний екстракт, який має заспокійливі властивості.

Cocamide MEA - застосовується як емолієнт та підсилювач піни, але може бути подразливим для деяких типів шкіри чи просто через особливості організму.

Decylene Glycol - багатофункціональний зволожуючий інгредієнт з широким спектром антимікробної активності.

Carbomer - використовується як стабілізатор текстури та загущувач. Загалом допустимий.

• Sodium Cocoyl Alaninate - є м’якою поверхнево-активною речовиною, яка має чудову спінюваність для широкого діапазону Phs.

Triethanolamine (Тріетаноламін) - використовується як емульгатор та піноутворююча речовина, є канцерогенним. ❗️Може викликати сильне роздратування, а разом з SIS (поєднання, часто зустрічається в косметиці) утворюють нітрати.

У невеликій концентрації триетаноламін безпечний для нанесення на шкіру і не повинен викликати подразнення шкіри та інших побічних ефектів.

PEG-10 - використовується як емульгатор, який очищає агенти, регулятор в'язкості, зволожувач та кондиціонер шкіри, розчинник, емолієнт та емульгатор.

Варто зазначити, що використання ПЕГ в косметиці в концентрації не більше 25% є абсолютно нешкідливими.

Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride (Гуар гідроксіпропілтримоніум хлорид) - засіб для збереження вологи та поліпшення текстури волосся, використовується як кондиціонуюча добавка до шампуню.

Propylene Glycol (Пропіленгліколь) - вологозберігаючий агент, який може викликати подразнення у чутливих людей. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.

Menthol (Ментол) - для охолодження та заспокоєння шкіри, але знову ж таки може бути подразливим для чутливої шкіри.

• Hydroxyacetophenone - антиоксидант та консервант, безпечний у відповідних концентраціях.

Panax Ginseng Root Extract (Екстракт кореня женьшеню) - рослинний екстракт, який повинен зміцнювати та живити волосся.

Lactobacillus / Centella Asiatica / Gleditsia Sinensis Thorn / Houttuynia Cordata Extract / Phellodendron Amurense Bark / Polygonum Cuspidatum Root / Prunella Vulgaris / Torilis Japonica Extract Ferment Filtrate (Ферментований екстракт з Lactobacillus та інших рослин) - цей комплекс містить багато рослинних компонентів, які мають антиоксидантні та заспокійливі властивості.

Panthenol (Пантенол) - той самий про-вітамін B5, який повинен покращувати передусім стан шкіри голови, а також волосся. Відомий заспокійливою дією.

Disodium EDTA - синтетичний компонент, покликаний контролювати pH. В косметології використовується для пом'якшення водного середовища від кальцію і магнію. ❗️Визнаний небезпечним канцерогеном.

Butylene Glycol (Бутилен Гліколь) - так само як і Пропілен Гліколь є продуктом нафтовиробництва, обидва входять до складу антифризу. У косметиці ці інгредієнти використовуються для утримання вологи як в самому засобі, так і на поверхні шкіри. Вони є дуже сильними подразниками, можуть викликати дерматит.

Lauramine Oxide - ще один поверхнево-активний агент, який використовується як емульгатор та очищувач.

Hydrolyzed Keratin (Гідролізований кератин) - кератин відомий зміцнювальними властивостями для волосся, а також поліпшує їх структуру.

Oak Vinegar (Дубовий оцет) - скоріш за все використовується для балансування pH.

Portulaca Oleracea Extract (Екстракт портулаку звичайного) - черговий рослинний екстракт, він є чудовим протизапальним і антиоксидантним засобом, а також має ранозагоювальні властивості.

Цей шампунь зачепив мене своєю гарною дією на волосся, тому можливо я його колись ще візьму у більшому об’ємі, щоб краще розпробувати. Але це не точно. Бо вважаю, що є багато кращих шампуней і з більш бюджетного сегменту 🫢

Якби не розбір складу, то може не вийшов такий довгопост)) Тому я не спеціально, красуні 😂

Знаю, що цей шампунь у багатьох улюблений, але, на жаль, я поділяю цей захват.

Наступний на черзі шампунь La'dor)

Дякую за увагу ❤️