НЕ популярна думка про мега-популярний шампунь Daeng Gi Meo Ri 🧴💜
Чи виправдано шампунь на 1 місці у списку пошуку? 🤔 Відновлюючий шампунь Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Shampoo. Чи вартує своїх коштів 💵?
Дівчатка, рада бачити кожну на своєму блозі 🤗
Сьогодні поділюся враженнями про шампунь, про який кричали з кожного повороту, з кожного сайту і він досі лідирує у продажах. Це відновлюючий шампунь Daeng Gi Meo Ri.
У пік його популярності я настирно проходила повз якраз таки через надмірні покази. До того ж відгуки на нього були досить суперечливими.
Сьогодні я вклинюся до усіх, хто його уже тестував та розповім про свій досвід.
Дизайн повнорозмірного флакону виглядає доволі стильно, фіолетового однотонного кольору.
У мене ж пробник об’ємом 10 мл - такий же фіолетовий.
Виробник представляє цей шампунь у декількох об’ємах, що дуже зручно, бо можна обрати на пробу, у дорогу чи на постійне використання найбільший варіант:
• 10 мл;
• 145 мл;
• 300 мл;
• 500 мл.
Шампунь має специфічний лікарсько-трав’яний аромат. Для мене він не жахливий, але і не надто приємний.
Консистенція густа, навіть трохи тягуча, вираженого коричневого відтінку. Так, відразу стає помітно, що шампунь дуже концентрований. Таке мені подобається
Нанесення та результат 🧖♀️
Кореневу зону стандартно промиваю шампунем двічі. Пробника для таких цілей мені вистачило передусім через те, що шампунь і правда доволі концентрований.
Піниться цей шампунь відмінно, промиває волосся та шкіру голови також дуже якісно.
Після миття маю блискуче, м‘яке волосся і об‘ємне у прикореневій зоні волосся. Швидше не брудниться, усе як з іншими шампунями - близько 3х днів мені вистачає свіжості.
Свербежу, почервонінь чи погіршення стану шкіри голови не помітила.
Так чому ж я не рекомендую цей шампунь? 🤔 Наче все добре - промиває гарно, витрата економна, волосся після нього виглядає супер 🤷♀️
А тому що я не зовсім задоволена складом цього шампуню. Так, можливо я не була б такою прискіпливою, якби не ціна, яку встановив виробник для нього))) Адже повний розмір об‘ємом 500 мл коштує близько 800 грн. Так, об‘єм величезний і завдяки концентрації шампуню вистачить надовго.
Тому якщо склад для вас не важливий, вартість прийнятна і найголовніше - це візуальний ефект, то можете сміливо брати цей шампунчик! Він не поганий, а цілком достойний.
Тепер пройдусь по тому ж самому складу:
• Water (Вода) - все просто, вода є основним компонентом, використовується як розчинник та базова речовина.
• Chrysanthemum Sibiricum Extract (Екстракт хризантеми сибірської) - природний рослинний екстракт, який має антиоксидантні та заспокійливі властивості для шкіри.
• Sodium Laureth Sulfate та Sodium Lauryl Sulfate (Лаурет содію та Лаурил содію сульфати) - два поверхнево-активні агенти, які відповідають за утворення піни та очищення, але можуть спричиняти подразнення шкіри голови, особливо для людей з чутливою шкірою.
• Rehmannia Glutinosa Root Extract (Екстракт кореня реманії глутінози) - рослинний екстракт, може наділений заспокійливими властивостями.
• Thuja Orientalis Leaf Extract (Екстракт листя туї східної) - ще один рослинний екстракт, має антисептичні властивості.
Artemisia Vulgaris Extract (Екстракт полину звичайного) - рослинний екстракт, який має корисні протизапальні властивості.
• Cocamidopropyl Betaine (Кокамідопропіл бетаїн) - поверхнево-активний агент, надає шампуню густоти, разом з цим змиває жир з епідермісу, але може викликати відчуття сухості й інколи призводить до дерматитів.
Мені та моїй шкірі, як людині з уже наявним хронічним дерматитом, такий складник не дуже подобається.
• Dimethicone (Диметикон) - силікон, який повинен забезпечувати гладкість і блиск волосся, але для деяких людей може викликати алергічні реакції або важкість.
🙋♀️Обережно кучерявим, адже силікони порушують структуру локонів. Особисто мені після використання засобів із силіконами, згодом складно відновити натуральні кучері.
• Gleditsia Japonica Fruit Extract (Екстракт плоду гледіції японської) - знову рослинний екстракт, який надає протизапальну, антимікробну, протисвербіжну дію.
• Morus Alba Bark Extract (Екстракт кори білої тутової деревини) - також рослинний екстракт, має антиоксидантні властивості, але його основна перевага для шкіри пов'язана з заспокійливими ознаками подразнення, а також з його здатністю усувати зміни кольору і нерівний колір шкіри.
• Eclipta Prostrata Extract (Екстракт екліпти низької) - рослинний екстракт, має потужні антиоксидантні та заспокійливі властивості.
• PEG-7 Glyceryl Cocoate (Гліцериновий кокоат PEG-7) - потужний піноутворювач. Гліцерілкокоат – це моноефіри гліцерину і кокосових жирних кислот, які дуже корисні для шкіри. Гліцерин є природним спиртом і зволожувачем, який допомагає шкірі утримувати вологу.
• Acorus Calamus Rhizome Water (Вода із кореневища асарону) - вода, збагачена екстрактом кореневища асарону, який має тонізуючу, протизапальну, фунгіцидну дію.
• Fragrance (Ароматизатор) - хоча не вказано конкретний склад ароматизатора, це може бути причиною алергічних реакцій у деяких людей.
❗️Також важливо відзначити, що аромат вказаний у складі після декількох інших компонентів, що може означати його значну кількість. Тобто він не знаходиться у кінці списку складу, що для мене є більш звичним.
• Cnidium Officinale Root Extract (Екстракт кореня цнідіуму офіцінального) -рРослинний екстракт, який має заспокійливі властивості.
• Cocamide MEA - застосовується як емолієнт та підсилювач піни, але може бути подразливим для деяких типів шкіри чи просто через особливості організму.
• Decylene Glycol - багатофункціональний зволожуючий інгредієнт з широким спектром антимікробної активності.
• Carbomer - використовується як стабілізатор текстури та загущувач. Загалом допустимий.
• Sodium Cocoyl Alaninate - є м’якою поверхнево-активною речовиною, яка має чудову спінюваність для широкого діапазону Phs.
• Triethanolamine (Тріетаноламін) - використовується як емульгатор та піноутворююча речовина, є канцерогенним. ❗️Може викликати сильне роздратування, а разом з SIS (поєднання, часто зустрічається в косметиці) утворюють нітрати.
У невеликій концентрації триетаноламін безпечний для нанесення на шкіру і не повинен викликати подразнення шкіри та інших побічних ефектів.
• PEG-10 - використовується як емульгатор, який очищає агенти, регулятор в'язкості, зволожувач та кондиціонер шкіри, розчинник, емолієнт та емульгатор.
Варто зазначити, що використання ПЕГ в косметиці в концентрації не більше 25% є абсолютно нешкідливими.
• Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride (Гуар гідроксіпропілтримоніум хлорид) - засіб для збереження вологи та поліпшення текстури волосся, використовується як кондиціонуюча добавка до шампуню.
• Propylene Glycol (Пропіленгліколь) - вологозберігаючий агент, який може викликати подразнення у чутливих людей. Може виявляти властивості консерванту за рахунок впливу на іонну силу води.
• Menthol (Ментол) - для охолодження та заспокоєння шкіри, але знову ж таки може бути подразливим для чутливої шкіри.
• Hydroxyacetophenone - антиоксидант та консервант, безпечний у відповідних концентраціях.
• Panax Ginseng Root Extract (Екстракт кореня женьшеню) - рослинний екстракт, який повинен зміцнювати та живити волосся.
• Lactobacillus / Centella Asiatica / Gleditsia Sinensis Thorn / Houttuynia Cordata Extract / Phellodendron Amurense Bark / Polygonum Cuspidatum Root / Prunella Vulgaris / Torilis Japonica Extract Ferment Filtrate (Ферментований екстракт з Lactobacillus та інших рослин) - цей комплекс містить багато рослинних компонентів, які мають антиоксидантні та заспокійливі властивості.
• Panthenol (Пантенол) - той самий про-вітамін B5, який повинен покращувати передусім стан шкіри голови, а також волосся. Відомий заспокійливою дією.
• Disodium EDTA - синтетичний компонент, покликаний контролювати pH. В косметології використовується для пом'якшення водного середовища від кальцію і магнію. ❗️Визнаний небезпечним канцерогеном.
• Butylene Glycol (Бутилен Гліколь) - так само як і Пропілен Гліколь є продуктом нафтовиробництва, обидва входять до складу антифризу. У косметиці ці інгредієнти використовуються для утримання вологи як в самому засобі, так і на поверхні шкіри. Вони є дуже сильними подразниками, можуть викликати дерматит.
• Lauramine Oxide - ще один поверхнево-активний агент, який використовується як емульгатор та очищувач.
• Hydrolyzed Keratin (Гідролізований кератин) - кератин відомий зміцнювальними властивостями для волосся, а також поліпшує їх структуру.
• Oak Vinegar (Дубовий оцет) - скоріш за все використовується для балансування pH.
• Portulaca Oleracea Extract (Екстракт портулаку звичайного) - черговий рослинний екстракт, він є чудовим протизапальним і антиоксидантним засобом, а також має ранозагоювальні властивості.
Цей шампунь зачепив мене своєю гарною дією на волосся, тому можливо я його колись ще візьму у більшому об’ємі, щоб краще розпробувати. Але це не точно. Бо вважаю, що є багато кращих шампуней і з більш бюджетного сегменту 🫢
Якби не розбір складу, то може не вийшов такий довгопост)) Тому я не спеціально, красуні 😂
Знаю, що цей шампунь у багатьох улюблений, але, на жаль, я поділяю цей захват.
Наступний на черзі шампунь La'dor)
Дякую за увагу ❤️
Коментарі (0)