Zhukovka 🌸

Надійний захист від поту протягом цілого дня ✅

Надійний захист від поту протягом цілого дня ✅
Надійний захист від поту протягом цілого дня ✅

Привіт, моя найгарніша читачка❤️📖
Сьогодні я хочу поділитися історією про дезодорант , який я використовую вже більше, ніж 5 років.
Скільки варіантів було перепробувано мною, але в час активного потовиділення, я завжди повертаюсь до нього.
Fa "Pink Passion" 🌸 не тільки має ніжний аромат, який здатний перекрити запах поту, а й сприяє зменшенню потовиділення , що є запорукою сухих пахв протягом цілого дня !
Так, я знаю, що не всім довподоби Aluminium Chlorohydrate у складі, проте для мене важливо відчувати себе комфортно в особливі дні і "Pink Passion" мені в цьому допомагає !

Міцна , скляна баночка , на якій розміщені 2 інформаціонні наклейки , за допомогою яких можна ознайомитись зі складом та адресою виробника . Зручний пластмасовий ролик, який працює відмінно і приємний до пахв. Не заїдає, не протікає !
Флакон містить у собі 50мл прозорої , злегка щільної рідини. Вона не окислюється і не сиплеться, як більшість дезодорантів.
Запах квітково-фруктовий, не можу розпізнати по нотам,але , як вказано, трояндою мені не пахне, це щось приємніше! Аромат інтенсивно відчувається потягом 20хв після нанесення, а далі помітно втихає. З парфумами не конфліктує . Протягом дня пахви мають приємний, ледь вловимий аромат🎀

Я не прихильник Fa, але саме цей антиперспірант дійсно надійно захищає та дарує відчуття впевненості. Я неодмінно раджу його спробувати тим, хто має активне потовиділення, особливо в теплі деньки.
Не раджу:
• чутливим до ароматів
• при пошкодженні пахв