Бʼюті-бокс від Makeup Club 🎁
Плюси та мінуси протестованої косметики. Про те, що не підійшло для мене.
Привіт, дівчатка! ♥️
Пройшов місяць з початку використання продуктів з подарункового боксу, то ж я хочу поділитися своїми враженнями про них.
Відновлюваний лосьйон з 10% сечовиною для сухої шкіри Babe.
Використовувала його для зволоження зони декольте, після епіляції, також була спроба використання як лосьйону для рук.
🟢 Гарно зволожує шкіру.
🟢 Заспокоює після епіляції, усуває подразнення.
🟢 Для рук також було гарне зволоження до періоду холодів, потім виявився для моєї атопічної шкіри заслабким.
🟢 Має ніжний, ненавʼязливий аромат.
Мінусів не знайшла.
Живильний крем для ніг Shelly.
Для мене виявився просто знахідкою!
🟢 Якісно зволожує.
🟢 За місць регулярного використання шкіра стала мʼякшою і візуально кращою (на даний момент відсутні загрубілості і лущення).
🟢 Розхід дуже економічний, 1 см крему вистачить на цілу ніжку, а у тюбику аж 200 мл!!
Окремо хочу звернути увагу на запах, бо він ну дуже уууух! Для мене це стало скоріше мінусом ніж плюсом.
🔴 Після нанесення у непровітрюваному приміщенні залишається стійкий запах евкаліпту. Тому я завжди провітрювала, бо наносила крем перед сном, а для гарного сну мені потрібне свіже повітря без запахів (ну це суто мої приколи 😅).
Мʼяка ензимна пудра Joko Blend.
Це моє перше знайомство з
ензимними пудрами, але як не дивно вдале!
Основним критерієм якості продукції для обличчя на початку використання для мене є відсутність загострення акне!
🟢 Гарно очищує.
🟢 Відсутнє загострення акне.
🟢 Матує шкіру.
🟢 Ніжно відлущує відмерлий епітелій.
Мінусів не виявила.
Відновлювальний зволожувальний крем з ретинолом проти зморшок Derma E.
🟢 Гарно зволожує шкіру.
🟢 Має нейтральний запах.
🔴 У мене викликав підсилення жирності шкіри (комбі-тип), тому віддала мамі, вона задоволена на всі 100%, її шкіру робить оксамитовою!
Дякую за увагу! 🤗
Коментарі (0)