Супер набір invisibobble x Tangle Teezer Holiday kit.
Нещодавно я вирішила себе потішити і придбала чудовий набір в який входить щітка Tangle teezer Original Black panther і резинки-браслети invisibuble.
Про щітку я вже писала детальний допис, якщо цікаво, то його можна переглянути. Тут зроблю короткий опис.
Раніше в мене вже була така щітка, тільки в іншому кольорі і вона прослужила мені багато років. Для мене поки що нема рівних їй. Цю щітку я обожнюю! Вона так гарно і швидко розплутує вологе волосся, що вражає. При цьому не дере його, робить максимально обережно і не травмує волосся.
Tangle teezer Original iginal Black panther в цьому наборі звичайна, не mini версія. Я дуже задоволена нею. Це любов, яка продовжується роками.
Резинки-браслети упакавоні в індивідуальну картонну коробочку. Можу припускати, що це новинка. До цього такі резиночки завжди випускалися в прозорій пластиковій упаковці. На зворотній стороні коробка є скан-код, а також опис.
Кількість: 3 шт
Постороннього запаху від силікону немає.
Колір поверхності спіралі прозорий, а в середні має бронзовий відтінок.
Резинки-браслети від Invisibuble одразу набули популярності, як тільки з'явилися в продажі. Я давно користуюся подібними і надаю перевагу саме спіралькам.
Резиночки від Invisibuble гарно тягнуться, вони пружні, матеріал якісний. На стику є акуратна спайка. В мене не густе волосся і не тяжке. На мій об'єм достатньо двох обертів. Спочатку, коли я відкрила коробочок, то резиночки здалися мені дуже маленькими, але не дивлячись на мініатюрний розмір, вони добре розтягуються.
Спіральки добре тримають волосся, як звичайний низький хвіст, так і виской. Фіксуючись, вони не викликають неприємних відчуттів, зовсім не стягують . Знімаються швидко і без проблем, волосся в них не плутається. Для мене це дуже важливо, бо воно в мене пошкоджене і ламке. Саме зі спіральними резиночкаии вдається уникнути видирання і розтягування волосків, коли їх знімаєш.
Після знімання спіраль знову приймає попередню форму.
Мені подобається, що після використання на волоссі зовсім не залишається заломів.
Invisibuble Slim Elegant Hair Spiral Bronze me pretty я дуже задоволена, як і щіткою Tangle teezer Original.
Це чудовий вклад в своє волосся, щоб воно виглядало більш доглянутим, а використання було максимально комфортним і приємним.
Коментарі (0)