Ta_nyaaaaaaa

«Довгі до неба» - це я про вії з тушшю Maybelline Sky High

«Довгі до неба» - це я про вії з тушшю Maybelline Sky High
«Довгі до неба» - це я про вії з тушшю Maybelline Sky High

Ну що, дівчатка, поговоримо сьогодні про цю мега популярну туш?

Признаюся, що дивилася на неї давно, але мене тривалий час влаштовували туші Eveline у ціновій політиці до 100 грн 😁

Ще влітку я дозріла до Maybelline New York Lash Sensational, яка то і загалом залишилася моєю фавориткою. Щоб ви розуміли, це перша моя туш, якої вистачило на 6,5-7!!!!! місяців 😱 Такого раніше ніколи не було, бо я люблю густо й щедро профарбовувати вії, в зв’язку з чим мені вистачало флакончика на 2-3 місяці МАКСИМУМ.

Отож після вдалого знайомства з однією тушшю Мейбелін, я вирішила продовжити)) На черзі Maybelline Sky High, про яку я бачила стіііільки реклам і рекомендацій, у тому числі від знайомих. І от нарешті вона у мене 🤗

Флакон туші Maybelline New York Lash Sensational Sky High виглядає дуже по дівчачому, як на мене)) Він виготовлений із міцного перламутрового пластику рожевого кольору. На ньому розташовані випуклі елементи із назвою туші та написами із назвою бренду.

Усе виконано в одних тонах, тому виглядає доволі лаконічно і стильно.

Об'єм туші становить 7.2 мл, що для мене здається доволі невеликим як для туші. У звичних для мене раніше був об'єм 9-11 мл, що значно більше. Тому для мене поки це загадка наскільки вистачить цієї туші) Згодом обов'язково поділюся.

Колір: стандартний чорний. На сайті обирала відтінок 01-Very Black 🖤

Щіточка: силіконова, витягнутої конусоподібної форми із маленькими і м’якими, зовсім не дряпучими щетинками. Вона дуже і дуже гнучка. Для мене навіть занадто.

Чи то вії стали довші і важчі завдяки сироваткам, чи що… але щіточка настільки легко прогинається під віями, що моментами створює складнощі при нанесенні.

На самій щіточці помітні мікроворсинки, думаю саме завдяки ним отримуємо таке крутезне подовження.

Обмежувач працює гарно, щодо нього жодних нарікань. На щіточці ще жодного разу не було надмірної кількості туші.

Чи то я далека, чи просто досвіду було мало, але я думала, що усі туші однакові. Тобто усі після довгого тяжкого дня осипаються, швидко засихають та склеюють вії на початках.

З появою згаданої Lash Sensational, а згодом цієї туші я зрозуміла, що це не так. Навіть порівняно з Lash Sensational, туш Sky High зовсім не осипається протягом усього дня.

Виробник заявляє, що у туші формула з екстрактом бамбука і мікроволокнами, яка фіксує результат і додає об‘єму та довжини саме завдяки ним. Щодо об‘єм не скажу, а от довжина - беззаперечно ТАК!

Отож за 1,5 тижні використання туші Lash Sensational Sky High я дійшла висновків,що вона:

🖤 не осипається протягом дня, навіть за умови кількагодинного денного сну 😁, легкого тертя очей;

🖤 не сильно склеює вії, навіть будучи свіжою. З цим я стикалася при використанні кожної нової туші;

🖤 НЕРЕАЛЬНО КРУТО ПОДОВЖУЄ ВІЇ.

Дівчатка, це основна перевага цієї туші!!! Усі, кому достатньо об‘єму, але не вистачає довжини - зверніть увагу на цю туш.

🖤 від неї не отримую бажаного об’єму. Можливо це просто моя хотілка, але я люблю бачити свої вії більш густими і об’ємними. Ця туш - більше про довжину;

🖤 максимально піднімає і підкручує вії. Такого ефекту ще не бачила від жодної туші;

🖤 швидко застигає;

🖤 не бруднить повіки, не відбивається на них;

🖤 змивається теплою водою, але дуже складно з прикладанням зусиль. Але я все одно надаю перевагу міцелярній воді, а з недавнього часу - гідрофільному бальзаму.

Хто я така, щоб створювати такі багатообіцяючі дописи без доказових фото?)

Мої вії зараз доволі густі і довгі. Принаймні так вважаю я. Ну а що, не дарма ж займаюсь їх відновленням і відрощую з вересня місяця 😂

Але не про це))

Зверніть увагу на фото 😍 Ви теж бачите цей приголомшливий результат? Вії довгі, гарно розділені і максимально підняті догори.

Дівчата, після використання цієї туші у мене були враження, що перед нею я застосувала кьорлер, але ж ні! Це так працює туш Sky High 🔥

Протягом усього дня на очах, тобто віях, відчувається комфортно. Змивається також без проблем, найкраще - гідрофільним бальзамом, але й міцелярка Simple справляється на «ура».

Я дуже задоволена цією тушшю, єдине - хотілось би більшого об’єму та стійкішої щіточки, бо ну дуууже гнучка 💜

Порівняно з Lash Sensational, туш Sky High програє з об'ємом, але виграє з подовженням, стійкістю, такою вона зовсім не осипається.

А у вас була така туш? Які ваші враження? Також залюбки почитаю про вашу найулюбленішу туш для вій (або декілька) 🤭