Пензлик кабукі від Ruby Rose для сухих і кремових текстур.
Плоский зрізаний пензель від Ruby rose HB-F88, або кабукі, якщо точніше називать цей вид, виявився дуже вдалою і бюджетною знахідкою.
Виготовлений він із синтетичного ворсу, набитий дуже щільно, ворс нереально м'який і ніжний до шкіри. Підстрижений рівно. Металевий тримач надійно зафіксований і ворс не лізе. Постороннього запаху пензлик не мав.
Ручка масивна, із дерева з лаковим покриттям. Надпис бренду з голографічним переливом.
Зроблений якісно. В мене з ним не було ніяких проблем, щоб відвалювалася ручка, пучок, або щоб щось бовталось і т.д. Але у мене ще стара версія. Зараз виробник вніс деякі незначні зміни.
Цей пензлик можна використовувати, як для сухих, так і кремових текстур. Спочатку за його допомогою я наносила рум'яна, бронзер і скульптор. Він добре набирає продукт і переносить його на шкіру, ретельно розтушовуючи. Завдяки формі, а саме плоскому зрізу він гарно підходить для контурінгу.
Згодом також пробувала наносити ним тональну основу. В мене від Bourjois. Тональна рідкуватої консистенції, тому цим пензлем з легкістю розподіляється по обличчі. Покриття створюється ідеальне і рівномірне, пензлик не полосить, а як треба розподіляє тон.
Після миття я сушу пензлик у підвішеному положенні. За час використання я не помічала, щоб з нього сильно вилазив ворс, можливо інколи в процесі зовсім незначно, чи під час миття, але також поодиноко, що не викликає нарікань. Після миття він також виглядає гарно, повертає попередню форму і не деформується.
Пензлем кабукі HB-F88 я задоволена. Для мене він універсальний і багатофункціональний. Працювати з ним одне задоволення.
Коментарі (0)