Lytvynenko

Крем для рук Eucerin і силікони у складі

Шукала крем для рук з сечовиною на холодну пору, аби не вбити свої руки за цю зиму.

Eucerin Repair Hand Creme 5% Urea - німецький бренд, прлдукт виготовлений у Польщі. Класифікується, як дерматокосметика.

Тюбик цілком стандартний для подібних продуктів, обʼємом у 75 мл.

Кришка міцно закривається, без проблем відкривається.

Запах специфічний, не можу сказати на що схожий, але віддушок крем не містить і цей запах дають компоненти складу, саме сечовина, думаю. Запах не сильно яскравий, але не з найприємніших.

Текстура середня по щільності, не надто легка, в міру жирна.

Як я зазначила вище, консистенція та текстура крему не жирна. Він моментально вибирається, що для мене було досить незвично. Вбирається та швидко утворює плівку на поверхні шкіри, що робить шкіру, по відчуттях, латексною. Помʼякшення та гладкість забезпечується в момен. Досить незвично, коли жодної вологи, жирності не залишається на руках. І, водночас, руки відчуваються зволоженими і доглянутими.

Склад на сайті вказаний некоректний, бо відрізняється від переліку на тюбику. Майте на увазі це, якщо зацікавитесь ним детальніше.

Ефект "латексної" шкіри отримується через наявність силіконів у складі крему, що незвично для мене. Почитавши про це більше, зʼясувала, що вони не шкодять шкірі, проте, можуть викликати реакції у тих, хто чутливий до алергій.

Загалом, склад крему включає ряд компонентів, які спільно працюють для забезпечення ефективного зволоження, живлення та захисту шкіри. Від базових інгредієнтів, таких як вода та гліцерин, до активних речовин, таких як цераміди та амінокислоти.

Сечовина (у концентрації 5%) виконує роль важливого зволожувача та ексфоліанта. Вона допомагає зберігати вологу в шкірі, вирівнює текстуру.

Небезпечних складників немає, до речі)

Відчуття на шкірі від цього крему - це щось нове і незвичне для мене, без жирності та вологого фінішу.

Раджу спробувати, якщо маєте суху шкіру рук і не боїтеся силіконів у складі) Отримаєте моментально мʼяку шкіру)