Реанімація для сухої шкіри ваших ручок♨️

Зима, період коли шкіра потребує особливого догляду. Жорстка вода, мило, мороз, побутова хімія , все це впливає на не тільки зовнішній вигляд рук, але і на якість життя. Суха кутикула, огрубілість шкіри пальчиків, все це я зустрічаю з першими похолоданнями.

Крем для рук від Uriage рятує мої руки і надає їм кращого вигляду. Зволоження, захист і пом’якшення - основні гасла цього засобу. І забігаючи наперід скажу що він справляється на усі 100% з своєю функцію.

Зовнішній вигляд флакону, стриманий, дуже зручний формат 50 мл, компактний. Консистенція крему приємна, не занадто жирна. Швидко вбирається. Аромат нейтральний, ледь відчутний . Зовсім не залишає плівки, лише відчуття зволоження та насичення. Забирає відчуття сухості і стягнутості.

Іноді , дуже рідко грішу мати діло з побутовою хімію без рукавиць. І цей засіб забирає усі неприємні наслідки мої безвідповідальності , так сказати )

Цікаво. що навіть після миття рук він не змивається з першого разу!

Головне не наносити крем на руки перед виходом на вулицю, а за хвилин 30, так крем не кристалізується, і не наносить ще більшої шкоди. Завжди наносіть перед сном і на ранок ваші ручки скажуть вам дякую !

Для мене він ідеальний, завжди ношу з собою. Раджу спробувати такий крутий продукт !