Pilirina 💛💙

Мій 2023 у стилі Люіса Керрола

Мій 2023 у стилі Люіса Керрола

"Просто не знаю, хто я зараз така. Ні, я, звичайно, приблизно знаю, хто така я була вранці, коли встала, але з тих пір я весь час то така, то сяка – словом, якась не така"

(Л. Керрол, «Аліса в країні чудес»)

Хотілося б написати цілу поему на тему своїх внутрішніх змін 2023, але не варто, адже майже кожен із нас став внутрішньо сильніше духом на рік, старіше душею - на десять. Всі ми живемо в очікуванні когось рідного звідти або Перемоги.

Живу, дихаю, рухаюся, рідні, друзі живі-здорові - значить рік вже позитивний.

Звісно, часто внутрішню ідилію руйнує сигнал повітряної тривоги, а іноді мозок періодично хоче-не хоче, але здригається від психологічних вибухів.

Майбутнє, як і багатьох нас, лякає своєю невідомістю, але потрібно жити, рухатися вперед, розвиватися, шукати себе і слідувати тільки за собою. Змінювати своє духовне ДНК.

Фото before зроблене 25 грудня 2022, after - 10 грудня 2023.

Звісно, рік різниці дав про себе знати візуально, я до цього ставлюся спокійно. Іноді аж надто. Але от прям якоїсь суттєвої різниці на фото не помічаю, бо не замислююся над цим. От тільки волосся стало набагато менше, з’явилися «гусячі лапки» під очима та сила гравітації зробила своє - починає обвисати підборіддя. Знаю, що якби дуже постаріла, то парочка моїх "щирих подруг" вже донесли мені цю "радісну" інформацію.

Я стала емоційно більш стриманою, ніж раніше. Хоча ні, раніше я була вибух емоцій. Зараз спокійна. Навіть не знаю - добре це чи не дуже. Можливо, так я ховаюся десь у своєму панциреві і вибухну потім колись, спаливши все і всіх навкруги. Час покаже.

Пам’ятаєте вислів з «Аліси в країні чудес»?

"Треба бігти з усіх ніг, щоб тільки залишатися на місці, а щоб кудись потрапити, треба бігти як мінімум удвічі швидше…"

Так от, це був мій 2023 💨

Кудись весь час біжу…

Головне, вірю в те, що не топчуся на місці 😉