Ta_nyaaaaaaa

Невже я знайшла ідеальний засіб для двофазного очищення? 🫧🍊

Невже я знайшла ідеальний засіб для двофазного очищення? 🫧🍊
Невже я знайшла ідеальний засіб для двофазного очищення? 🫧🍊
Невже я знайшла ідеальний засіб для двофазного очищення? 🫧🍊

Привіт, красуні 🌺

Уже тричі я намагалася подружитися із гідрофільними оліями на заміну міцелярній воді у двоетапному очищенні. Однак щоразу невдало. То мене обкидувало, що лікувалася декілька місяців, то страшенно пекла очі і не справлялася із демакіяжем взагалі.

До речі, останньою гідрофільною олією, якою я користувалася була від SkinBar. Якщо цікаво, напишіть у коментарях і я ділитимусь враженнями у дописі.

Отож щоразу мені складно наважитися на якийсь із гідрофільних засобів. І якщо з оліями я була знайома, то з бальзамами ні.

Ознайомившись із шикарним дописом-порівнянням красуні Anna_feerie, а також розпаковкою неймовірної Оксани К., я надихнулась і вирішила також спробувати гідрофільний бальзам Heimish.

Так як на момент замовлення класичного бальзаму не було, я взяла мандаринову версію. Тому про неї і розповім 🥰

Як уже я поділилася вище, мої попередні знайомства з гідрофільними засобами (конкретно олійками) були не дуже вдалими, через що боюся пробувати нове.

У зв’язку з цим я взяла собі пробник очищувалтного бальзаму, об‘єм якого становить 5 мл.

Чесно кажучи, були сумніви, що цієї кількості мені буде недостатньо, аби зрозуміти продукт та ближче познайомитися з ним (🤭спойлер: таки вистачило).

Цей пробник упакований у картонну коробочку, доволі щільну і яка гарно тримає форму. Правда на ній усі написи корейською, тому звідти нічого не зрозуміти, окрім назви 😁

Всередині картонної коробочки знаходиться доволі місткий пробник.

До речі, «язичок» верхньої захисної плівки для мене виявився неуловимим 🤣 Я добряче помучилася, перш ніж відкрила пробник. Але то таке… Головне, що згодом ця захисна плівка щільно закриває пластиковий пробник навіть після відкриття.

Відразу при відкритті я не відчула жодного аромату. Уже потім, при безпосередньому застосуванні відчуваю легкий цитрусовий аромат. Приємний, ненав’язливий, який зникає з обличчя разом зі змиванням бальзаму.

Консистенція. Бальзам на вигляд доволі щільний, дещо нагадує вазелін. Однак при контакті зі шкірою рук і обличчя, завдяки їх теплу, стрімко починає танути, перетворюючись у більш рідку текстуру.

При всьому, навіть повністю розстанувши, бальзам не тече.

Даний бальзам я наношу чистими сухими руками на суху шкіру обличчя.

Для повного і якісного очищення мені вистачає зовсім невеликої горошинки.

Для кращого розуміння скажу, що користувалася бальзамом уже 7 разів і у пробнику залишилося продукту ще на 1 раз.

Використовую бальзам для зняття макіяжу на всьому обличчі, включно з губами та очима. Масажую обличчя близько хвилини-півтори.

Згодом додаю води та емульгую бальзам на обличчі, після чого змиваю його водою, а потім пінкою для вмивання.

Бальзам ідеально справляється із демакіяжем. Змиває підводку, туш, тональну основу, помаду. На очах не пече.

Також використовувала його у дні без макіяжу для змиття лише сонцезахисного крему. Із цим бальзам також справляється на відмінно.

Після 4го дня використання я помітила, що мої пори стали більш чистими, а також сальні нитки на носі, що відомі як чорні цятки, почали світлішати. Наголошу, що окрім бальзаму нічого нового у догляд не вводила.

Шкіра не стягнута, бальзам пори не забив, його залишки змиваються пінкою без проблем.

Це мій перший ВДАЛИЙ досвід з гідрофільним засобом. Перший саме бальзам і він вдалий. Звісно, це не може не тішити і тому я замовила уже більший розмір цього бальзаму - 50 мл.

Також з часом хочу спробувати класичну версію гідрофільного бальзаму Heimish 🤗

Розповідайте у коментарях про ваш досвід із гідрофільними засобами, у тому числі бальзамами Heimish. Або ж поділіться що використовуєте для очищення (у т.ч. двоетапного)? У мене це завжди була міцелярна водичка + гель/пінка для вмивання))