𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Екстра свіжість з гелем від Lactacyd. Я не була до такого готова, але мені сподобалось.

Екстра свіжість з гелем від Lactacyd.  Я не була до такого готова, але мені сподобалось.
Екстра свіжість з гелем від Lactacyd.  Я не була до такого готова, але мені сподобалось.

Мені дуже подобаються засоби для інтимної гігієни від Lactacyd. Саме цей варіант під назвою "Свіжість" взяла спонтанно, не розглядаючи упаковку. Такого в мене ще не було, подумала я, але і гадки не мала, що він видасться таким екстра-осіжаючим...

Флакон з дозатором, що зручно і практично. Сам засіб у вигляді прозорого гелю, в міру густий. Аромат в нього дуже приємний, насичений і освіжаючий.

При першому використанні мої враження були дуже емоційними, бо не очікувала, що гель надасть настільки освіжаючий ефект. Вспінивши його - одразу ж починається Ice-ефект. Гель створює відчуття інтенсивної морозно-ментолової свіжості, немов від зубної пасти. Навіть здається, що трохи від цього пече, але це в перші рази користування. Тоді я швидко його змила, бо якщо чесно, була збентежена такою дією. Навіть після змивання ще хвилин 10 ця яскрава свіжість тримається, а потім потроху проходить.

Впевнившись потім, що з шкірою все ок., я все ж таки почала і надалі його використовувати, бо зрозуміла, що мені все-таки сподобалось ці відчуття. Просто з першого разу було дивно і неочікувано. Наступні рази вже не були такими надто екстремальними, як спочатку. Чи то шкіра звикла, чи я перестала так реагувати, хоча гель і надалі створював супер інтенсивну свіжість.

Хочеться відмітити, що сам гель має аромат не чисто ментоловой, а такий ніжно освіжаючий, я його обожнюю.

Що стосується самих властивостей геля окрім найголовнішої фішки, то очищає він дбайливо, гарно піниться, легко змивається, шкіру не подразнює, почервоніння та інших неприємностей в мене не викликав. Мікрофлору не порушує, завдяки молочній кислоті, що знаходиться в складі, підтримує її баланс.

Після використання дуже довго відчувається чистота і приємна свіжість.

Витрачається він економно.

На мою думку цей засіб підійде не всім із-за своєї особливості і напевно для першого знайомства його краще брати не взимку. В холодний період хочеться погрітися в гарячій ванні, а гель створює супер охолоджуючий ефект, але я вже до нього звикла.

13 грудня, 2023
13 грудня, 2023