Маска та тонік для обличчя з Glycolic Acid від Hollyskin🌿
Я вже писала про свою любов до пінки з цієї ж з серії, тепер час розповісти свою думку і про ці засоби
Одразу ремарка: я читала думку, що не бажано використовувати одразу декілька засобів з кислотами, тому будьте обережні і робіть поправку на свою шкіру. У мене ж шкіра вже витривала до кислот, її так просто не візьмеш😂 Тому використання цього комбо пішло мені тільки на користь
Тонік для обличчя
Я не використовувала тоніки біля 5 років, вважаючи це непотрібною ланкою догляду. Наразі я все ще вважаю, що вона не обовʼязкова і можу спокійно її пропускати, але все ж бачу плюси та перев аги використання. Основне, що робить цей тонік - в хорошому сенсі стягує шкіру, роблячи її більш сяючою. Не пересушує, не бʼє в ніс спиртом, чим часто грішать дешеві і не дуже тоніки. Звісно ж вау ефекту від тоніку такого типу годі чекати, але помітне покращення шкіри точно є.
Маска для обличчя
Маска спрямована на мʼяке відлущення шкіри, аби вона наче сяяла зсередини. Як частина комплексного догляду - чудове приємне доповнення. Знову ж таки, без вау ефекту після першого ж використання, але загально покращує вигляд шкіри, приємна у використанні, не щіпає, саме делікатно «підсвічує» шкіру, підрівнює тон. За свою ціну - чудовий засіб для догляду.
Коментарі (0)