Коваль Анна

Маска та тонік для обличчя з Glycolic Acid від Hollyskin🌿

Маска та тонік для обличчя з Glycolic Acid від Hollyskin🌿

Одразу ремарка: я читала думку, що не бажано використовувати одразу декілька засобів з кислотами, тому будьте обережні і робіть поправку на свою шкіру. У мене ж шкіра вже витривала до кислот, її так просто не візьмеш😂 Тому використання цього комбо пішло мені тільки на користь

Я не використовувала тоніки біля 5 років, вважаючи це непотрібною ланкою догляду. Наразі я все ще вважаю, що вона не обовʼязкова і можу спокійно її пропускати, але все ж бачу плюси та переваги використання. Основне, що робить цей тонік - в хорошому сенсі стягує шкіру, роблячи її більш сяючою. Не пересушує, не бʼє в ніс спиртом, чим часто грішать дешеві і не дуже тоніки. Звісно ж вау ефекту від тоніку такого типу годі чекати, але помітне покращення шкіри точно є.

Маска спрямована на мʼяке відлущення шкіри, аби вона наче сяяла зсередини. Як частина комплексного догляду - чудове приємне доповнення. Знову ж таки, без вау ефекту після першого ж використання, але загально покращує вигляд шкіри, приємна у використанні, не щіпає, саме делікатно «підсвічує» шкіру, підрівнює тон. За свою ціну - чудовий засіб для догляду.