DARIIAKOVACH

ЖАХЛИВЕ знайомство з Mareve

Стрічка в клубі майорить парфумами, бальзамами, лосьйонами

А я обрала лубрикант

На тему задоволень я тут не пишу, бо мені нема що показати 🤷🏻‍♀️ А огляд на чоловіка я не робитиму🙈

Я з тих кому «пощастило», та насправді відчувати одне одного-це кропітка робота обох

Зізнаюсь, у мене теж є вакуумний satisfyer, але він лежить без діла. Я не маю в ньому потреби. Він якісно зроблений.гарний,але шумний

ЖА�ХЛИВЕ знайомство з Mareve

Отже, зараз буде негативний відгук, сподіваюсь ви готові.

Обираючи я прочитала ось це:

«приємна, нелипка текстура, завдяки якій засіб можна використовувати як лубрикант та як зволожувальний гель для тіла»

Потім перейшла до складу:

Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Carbomer, Gluconolactone, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Sodium Benzoate, Calcium Gluconate, Sodium Saccharin, Food Flavor, Sodium Hydroxide, CI 19140.

Ну, ніби нічого такого, відгуки хороші

Але «цифри» мене все ж насторожили. Я розумію, що якщо це має віддушку,смак, то воно не може бути з ідеальним складом

Але хочу зазначити, що плани не були виключно на “їстівний процес» адже написано, що він і для (знов з сайту) «комфортного та легкого проникнення»

Комфортним,легким це не назвати

Для нас це закінчилось ПЕЧІННЯМ

Добре, що без сильних наслідків.

Адже ось це Sodium Hydroxide, CI 19140 . Світить червоним. І скоріш за все саме вони викликали таку реакцію

Sodium Hydroxide-Натрію гідроокис - сильний луг (їдкий натр), біла тверда речовина. Контроль за рН, денатуратор. Дуже корозійний, залишає сильні опіки.Шкідливий при контакті зі шкірою або при вдиханні. У високих концентраціях викликає подразнення та почервоніння шкіри.

CI 19140- ТАРТРАЗИН-моноазобарвник, кислотний піразоловий барвник. Порошок або гранулят світло-жовтогарячого кольору, продукт переробки кам'яного вугілля. Викликає алергію в осіб, чутливих до аспірину. У косметиці використовується в миючих засобах, ополіскувачах та барвниках для волосся, солях для ванн.

Дівчата, я це пишу і просто злюсь сама на себе. Що я так безвідповідально віднеслась до здоровʼя

Можливо я б взагалі не писала нічого, але я хочу застерегти інших. ЧИТАЙТЕ І ПЕРЕВІРЯЙТЕ СКЛАД ЗАВЖДИ.

Тепер я опишу загальну картину.

Справді аромат ванілі, це гель, не на водній основі. Він липкий і швидко сохне

З плюсів лиш гарне упакування, та обмежувач натискання.

Але, на жаль, він йде в смітник. Бо більше наражати себе на небезпеку я не хочу. Навіть наносити не на слизову🫠

Лубрикант на водній основі з безпечним складом

aqua, propylene glycol, ethoxydiglycol, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, hydroxyethylcellulose , sodium saccharin, citric acid

У нього нема віддушок, він гіпоалергенний. Не викликав ніяких неприємних відчуттів,економний не липкий (бо на водній основі)

Тож перше знайомство з Mareve абсолютно невдале

Як вам,якщо ви користувались?