Тіні для повік LN Pro Fusion Palette Eyeshadow
Малютка у 3,5 грами, на заміну другої крохи - LAMEL Make Up To Go Eyeshadow Palette
Я не фарбуюсь кожень день та майже ніколи не обираю яскраві відтінки в косметичку, тому вибір пав на цю малесеньку палетку, вагою 3,5 г, із стриманими кольорами.
Палітра тіней Fusion від бренда LN Pro – це 4 матових теплих, пастельних відтінків та один шимерний.
Обрала палетку #103
Хоча відтінки (загалом їх 4, якщо не помиляюсь) не мають кардинальної різниці між собою, скажу відверто.
Пакування: пластик, не супер міцний, але поки тримається. У відгуках бачу, що у багатьох виникла проблема поганої фіксації рефілів. У мене поки все добре, нічого не вилітає, міцно тримається.
Кольори та текстура: як вказала вище, це 3 матові оксамитові відтінки і 1 сяючий, більш кремовий на дотик.
Попередня моя «робоча конячка» - Lamel Professional To Go (401)
Палетка на кожень день, що виручала у макіяжі нашвидкоруч, вже заюзана) Та відтінки нової LN Pro дещо подібні.
Враження та свотчі:
Пігментація досить хороша, особливо найтемніший коричневий насичений. Сяючий краще набирати пальцем, як завжди, аби перенести максимально яскраво.
Стійкість: наношу на базу і вони досить добре носяться протягом дня. Не скочуютьчя у складку, проте, тут багато саме від бази буде залежати, думаю.
Розтушовуються не складно, але багато залежить від пензля) Мій синтетичний не супер гарно виконує задачу, але і так досить непогано виходить, не враховуючи плямки, знову ж таки, через неякісний пензль. Майже не осип аються, темний коричневий лиш трохи.
Так виглядає макіяж з використанням усіх 4х кольорів
У висновку, я задоволена якістю за таку вартість. Кольори, текстура та пігментація мене влаштовують. Можу радити 😌
Дівчата, порадьте, будь ласка, хороший пензлик для розтушовки, не за всі кошти світу)
Коментарі (0)