𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Інтенсивний догляд за пошкодженим волоссям.

Інтенсивний догляд за пошкодженим волоссям.
Інтенсивний догляд за пошкодженим волоссям.

У мене було декілька пробників цього кондиціонера. Це було перше знайомство з новим для мене брендом і я в захваті від цього засобу.

1 саше вистачає на одне користування. Кондиціонер приємно пахне, має густу консистенцію, а по властивостям діє як маска, бо ефект після нього крутий навіть з першого разу.

Його склад насичений корисними речовинами, він містить кератин, амінокислоти, різні види білків, рослинні олії і багато іншого.

Після кондиціонера волосся дуже легко розчісується. Засіб інтенсивно живить і зволожує, і це дуже помітно на схильному до сухості волосся. Після нього воно немов "оживає", наповнене сяйвом, більш гладке, м'яке і шовковисте. Посічені кінчики гарно розгладжені і не пушаться. Доглядові функції у кондиціонера шикарні.

Волосся, а саме довжину він як би і не обтяжує, але із-за того, що дуже ефективно його насичує, то на мою думку засіб краще використовувати не на постійній основі. Бо якщо через день, то може трохи і перенавантажити, бо працює як маска.

Мені він дуже сподобався, стан волосся суттєво покращує. Особливо буде актуальним для фарбованого і пошкодженого, яке потребує інтенсивного догляду і відновлення.