𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

На рівні рожевої з салонним ефектом.

На рівні рожевої з салонним ефектом.
На рівні рожевої з салонним ефектом.
На рівні рожевої з салонним ефектом.

У мене було декілька стіків відновлювальної (зеленої) маски від Masil, які я заказувала разом з салонним ефектом (також в стіках). Рожева сподобалась трохи більше, тому я взяла її в повному об'ємі. Але і зелена має приблизні властивості, я б сказала, що майже на рівні рожевої і теж дуже гарно доглядає за волоссям. Можливо потім і її візьму у великому форматі, коли хоч трошки використаю запаси.

Також відмічу, що я пробувала і голубу (для об'єму) яка мені не дуже сподобалась і не призвела таких приємних вражень, як дві попередні.

Маски від Masil я завжди розводжу 1:1 з холодною водою.

Засіб прозорий, в'язкий, щільніший за воду, з приємним ароматом. Обидві суміші вступаючи між собою в реакцію утворюють массу схожу на філер.

Готова маска наноситься на чисте волосся, бажано розподіляти і на коренях, для кращого результату я б радила подержати її трохи більше. Ментол, який входить до складу, на шкірі голови створює охолоджуючий і освіжаючий ефект.

На рівні рожевої з салонним ефектом.

Змивається маска швидко, а находячись ще на волоссі одразу відчувається, як вона його інтенсивно пом'якшує і розгладжує, якщо воно сплутане.

Моє пошкоджене волосся після цієї маски оживає. Дуже подобається від неї ефект. Вона надає йому більш доглянутого вигляду, зволожує, живить, розгладжує, прибираючи зайвий пух. Волосся після неї гладеньке, шовковисте і розсипчасте, більш блискуче, не обтяжене.

І візуально і тактильно - все супер!

Шкіра голови після такої прохолоди відчуває немов легкість, забруднюється не раніше, ніж звичайно.

Маска не викликала подразнення і свербіжу, і взагалі у мене рідко таке буває, що є якась негативна реакція.

На мій погляд саме рожева і зелена найбільше заслуговують уваги, вони дуже класні. Результат на моєму пошкодженому волоссі мене тішить.