Ta_nyaaaaaaa

Достойна олія для волосся. Заходь, покажу волосся після неї😍🔥

Достойна олія для волосся. Заходь, покажу волосся після неї😍🔥
Достойна олія для волосся. Заходь, покажу волосся після неї😍🔥
Достойна олія для волосся. Заходь, покажу волосся після неї😍🔥

Вітаю ☺️🫶🏻

Дівчатка, признаюся, що до олійок для волосся я доволі прискіплива. Постійно вони мені не підходять: то жирнять, то склеюють, а то й зовсім не роблять нічого. Певний час я взагалі ними не користувалася.

Проходять роки, а я досі сумую за нею, але чомусь ніяк не повторю покупку олійки L’Oréal. Кращої за неї не знаходила у різному ціновому сегменті.

ДО… до недавнього часу. Тепер я знайшла достойну заміну їй (а може навіть кращу 🤭)

Цю олійку я отримала у подарунок від своєї подруги 🥹🫶🏻 Пройшов майже місяць з початку тестування, отож я готова ділитися враженнями

Країною-виробником цього засобу є Корея.

Класифікується олія для волосся як професійна косметика. Вважаю, це дуже круто, так як професійний догляд тепер можна дозволити собі вдома!)

Дизайн. Флакон з олійкою поміщений у щільну картонну коробочку з «віконцем», через який можна уже роздивитися продукт. На коробці розміщена уся інформація про продукт: від назви, об’єму до інструкції та складу.

Сама баночка-флакон виконана зі щільного напівпрозорого пластику блакитних відтінків. Корок - звичайний, стандартний, білого кольору який щільно закручується, не даючи шансів олії протекти.

Горловина флакону доволі велика, без жодного дозатору: ні пікетки, ні обмежувача. Тому слід бути обережним з нанесенням.

У мене це уже не перший флакон подібного формату (без дозатору), тому проблем із нанесенням немає, я давно призвичаїлася. У повному форматі цієї олії представлена піпетка, можливо такий дозатор комусь зручніший.

Тепер стосовно об‘єму. Наразі у мене мініатюра, яка представлена в об‘ємі 10 мл. Цього цілком вистачить на 2-3 місяці використання, залежно від частоти і потреб волосся. Особисто у мене майже за місяць пішло менше половини об‘єму флакону.

Також виробник представляє повнорозмірний формат олійки об‘ємом 100 мл. Саме у такої дозатор у вигляді піпетки, про що я і писала абзацом вище.

Консистенція. Олія в міру рідка, зовсім не тягуча. На дотик масляниста, але водночас не жирна (як бувають дуже неприємні жирні олії, від яких відразу злипаються волосся).

Сам продукт безколірний, тобто прозорий.

Аромат. Ох, читала багато порівнянь запаху цієї олійки з чимось. Зрозуміла, що кожен сприймає по різному. Спочатку він теж мені не дуже сподобався, бо специфічний.

Зараз для мене це дууууже приємний аромат, смачний, косметично-солодкуватий. Мені нагадує запах свіжоспеченого штруделю.

Відчуваю його доволі насиченим цілий день і ще більш тихим до миття голови.

Плюс це чи мінус? Кожен вирішує сам. Для мене однозначно плюс, бо аромат приємний і тягнеться шлейфом, наче парфум. Водночас він не перебиває парфуми на тілі чи одязі ☺️

Нагадаю, що я маю пористе і кучеряво-хвилясте волосся від природи. Без правильних засобів і укладання я виглядаю як одуванчик 🙂

Насправді я максимально задоволена результатами виклристання зволожувальрох олійки Лядор.

Використовую олійку двома способами, попередньо розтерши між долонями (або/або; і/та, якщо хочу додаткового ефекту):

1) на напіввологе волосся і завершую укладку;

2) на сухе волосся. У цьому випадку зооооовсім трішки.

Уже після першого використання я відчула, як моє волосся стало неймовірно м‘яким і блискучим. А що найбільше мене вразило - жодного відчуття жирності на волоссі, як це у мене відбувається ледь не з кожною олійкою, незважаючи на кількість 😱🔥 Такий ефект, наче волосся дихає і воно зовсім не обтяжене.

Ще одним плюсом олії для волосся La’dor є те, що вона абсолютно не склеює кінчики. Моє волосся стає на вигляд таким блискучим і здоровим, наче я щойно вийшла із салону 😁

Словом, я закохалася у цю олійку і думаю це складно не помітити з цієї розповіді)

Склад La'dor Wonder Hair Oil містить як силікони, так і природні зволожувальні і живильні компоненти. Для укладки прямого волосся чи просто надання йому сяйва й здорового вигляду - це чудовий засобом, оскільки силікони допомагають створити гладку і блискучу поверхню. Однак для укладки природних кучерів я б не використовувала її, так як силікони руйнують структуру природних локонів. Загалом, ця олія виглядає як ефективний засіб для тих, хто шукає зволоження, гладкість і блиск для свого волосся.

Отож розглянемо конкретніше компоненти складу:

Cyclopentasiloxane - силікон, який забезпечує гладкість і легкість розподілу продукту.

Dimethicone - ще один силікон, відомий своїми згладжуючими властивостями.

Disiloxane - силікон, який покращує текстуру та розподіл продукту.

Denatured alcohol - денатурований спирт, який може висушувати волосся, але в даному випадку може використовуватися для полегшення висихання продукту і висихання на волоссі.

Cyclohexasiloxane - інший силікон для поліпшення текстури.

Jojoba Seed Oil - натуральна олія, яка покликана зволожувати волосся.

Olea Europaea (Olive) Fruit Oil - оливкова олія, яка надає живлення і зволоження.

Persea Gratissima (Avocado) Oil - олія авокадо, багата на жирні кислоти, які корисні для волосся.

Argania Spinosa Kernel Oil - олія аргани, що також сприяє зволоженню та живленню.

Tocopheryl Acetate - вітамін Е, який має антиоксидантні властивості.

Ethylhexyl Methoxycinnamate - фільтр UV, який допомагає захищати волосся від ультрафіолетового випромінювання.

Hydrolyzed Silk - гідролізований шовк, який поліпшує текстуру волосся і надає йому блиск.

Fragrance - ароматизатор, який додає той самий приємний запах продукту.

Тобто склад загалом прийнятний і такий собі типовий для більшості олійок. Силікони загалом не такі страшні, як інколи їх малюють, але вважаю, що вони правда можуть накопичуватися і давати негативний ефект, а також загалом є не дуже бажаними для природних кучерів.

⚜️ олія гарно зволожує, живить волосся, надає йому блиску;

⚜️ не склеює кінчики, не робить візуального ефекту жирності;

⚜️ доступна вартість;

⚜️ приємний аромат, який може замінити парфуми чи міст для волосся;

⚜️ є зручний формат 10 мл, круто як для домашнього використання, так і для подорожі, як на постійне користування, так і для затесту;

⚜️ професійний догляд у домашніх умовах;

⚜️ склад багатий не лише силіконами, які відомі розгладжувальною дією, а й іншими зволожувальними компонентами;

⚜️ загалом достойний візуальний ефект, однак без див стосовно лікування чи відновлення.

Чи повторю я цей засіб?

- Однозначно так ✅

Мені дуже сподобався міні-формат і загалом дія продукту на волосся. Можливо саме ця олійка і стане однією із помічниць на моєму шляху до відновлення і відрощення волосся після вкорочення довжини 🥰

Дякую, що були зі мною 💕