Набір косметики Shantou Jinxing Igoodco
Дівчачі радості
Більшість дівчаток будуть в захваті від такого подарунку. Моя дитина пищала від радості😁 воно і не дивно! Для мене в дитинстві це б взагалі був розрив!
Це палетка на 80 рефілів. Вона має дуже приємний дизайн та зручний формат у формі книжки. Виробник вказує, що косметичні засоби розроблені спеціально для дитячої шкіри, не подразнюють та не викликають почервоніння. І справді, проблем з цими тінями у нас не було, ніяких негативних реакцій не виявлено.
Особливості:
- палітра складається із 72 відтінків тіней;
- у наборі представлені матові тіні та тіні з блискітками;
- 4 відтінки хайлайтерів;
- 4 відтінки рум’ян;
- розмір в розкладеному вигляді 37-21,5 см
- розмір упаковки 21,5-17-1,5 см.
Про тіні
Вони досить пігментовані, як для дитячої косметики. Вибачайте, але свотчів не буде. Хазяйка палетки не дозволила в неї потицяти пальцями😂
Змиваються тіні неважко, єдине що шимерні відтінки потрібно довше вимивати, щоб не залишалось блискіток.
Палетка не лежить без діла. Вона вже не така красива і чиста, частина рефілів розкулупана в пристрасному пориві намалюватись яскравіше😅 Головне, що вона приносить задоволення маленькій леді , допомагає самовиражатись (і моя косметика ціліша😂).
Може бути гарним подарунком на прийдешні свята🎁
На сайті саме цієї палетки немає, додаю тіні від Martinelia у формі гаманця, у нас вони також є, але вже у такому стані, що соромно показати)) Ця палетка дуже хороша, тіні та помадки якісні. Дуже Коасивий дизайн пакування, до того ж формат невеликий, можна брати з собою за нагоди👌
Коментарі (0)