Juli Butik

Mayur Хна для брів

Mayur Хна для брів
Mayur Хна для брів

Вирішила спробувати пофарбувати брови саме хною так як десь читала що хна безпечна для шкіри та волосся. Кажуть що вона сприяє поліпшенню мікроциркуляції крові та зміцнює волосяні цибулинки, а ще відновлює структуру волосини, ущільнює і допомагає волоссю виглядати здоровим.

Mayur Хна для брів
Mayur Хна для брів
Mayur Хна для брів
Mayur Хна для брів

Я придбала баночку хни Mayur темно - коричневий 10г., я думаю мені її вистачить надовго.

В скляній рюмкі я змішала хну з теплою водою, потрібно щоб вийшла консистенція густої сметани. Доречі воду я додала за допомогою зручної піпетки.

Знежирила брови спиртом. Потім нанесла на брови цю масу за допомогою пензлика, та покрила нафарбовані брови харчовою плівкою щоб хна на бровах не засихала. Минулого разу як фарбувала брови я цього не зробила і отримала пошкодження шкіри в вигляді опіку. Хна підсохла, і стала твердою хоч і тримала я її близько 10 хвилин. Це було дуже неприємно.

Тримала хну 10 хвилин. В інструкції вказано що потрібно тримати 10 - 30 хв. Після я зняла хну вологими ватними дисками та нанесла кокосову олійку.

Цей раз результат мене потішив, добре пофарбувало і брови і шкіру, колір вийшов гарний без рижини. Наступного разу спробую тримати трішки довше щоб колір був більш насиченим.