Довгун Оксана

"Лимон і мед манука" від Botanioteka - приємна знахідка зимового сезону.

"Лимон і мед манука" від Botanioteka - приємна знахідка зимового сезону.

Впевнена, що багато дівчат погодяться, що пошук хорошого та підходящого шампуню, не менш складний, як пошук супутника життя:)

Це звісно жарт, але для мене, власниці шкіри схильної до жирності, це болюче питання, особливо взимку, коли шапка має свої плани на вимите та вкладене волосся.

Користуюсь багатьма брендами й люблю перевіряти на собі засоби різних цінових сегментів, тому що переконана в думці : "дорожче - не означає краще".

Даний шампунь вже зібрав чимало відгуків на сайті і я не змогла пройти повз.

Перше, на що я звернула увагу, Botanioteka є українським брендом, а коли як не зараз підтримувати українське.

Далі склад, приємно здивувалась, коли побачила що шампунь належить до категорії "Натуральна косметика". Раніше скептично ставилась до цієї категорії товарів, тому що хочеться все та одразу, а при використанні натурального шампуню не має миттєвого "wow" ефекту, на відміну від засобів на силіконі, але є дещо краще, це накопичувальний ефект.

По консистенції доволі густий, зручно що потрібна невелика кількість шампуню на одне миття. Я звикла наносити шампунь двічі, тобто намилити волосся, змити шампунь та повторити процедуру.

"Лимон і мед манука" від Botanioteka - приємна знахідка зимового сезону.

Хоч шампунь і є натуральним, від своїх натуральних "братів" він таки відрізняється тим, що гарно піниться, а для даної категорії це рідкість і, як на мене, приємна рідкість, бо розплутувати волосся після деяких натуральних шампунів ой як не просто.

Вже кілька років дотримуюсь думки, що все працює краще в парі чи в комплексі, тому окрім шампуню взяла і кондиціонер.

Загалом кондиціонер легкий та має рідку консистенцію, як і більшість кондиціонерів, які призначені для волосся, що жирніє. Дуже добре, що кондиціонер з дозатором, так набагато зручніше його використовувати. Це великий плюс. Шкодую що не замовила маску, тому що все-таки живлення трохи бракує ну і кондиціонер не впорається самотужки з сухими кінцями, які часто бачаться з феном та плойками.

Обидва засоби мають приємний цитрусовий аромат, який допомагає зранку прокинутись та збадьоритись навіть в похмурі дні.

Вердикт : цю серію внесу в список "куплю ще раз" і придивлюсь до бренду Botanioteka уважніше, бо не хочеться пропустити щось цікавеньке, тим паче українське.