🪽Kate Rina🪽

Моє вмивання 💦

Моє вмивання 💦

Не уявляю своє життя без гелю чи пінки для вмивання ! Надаю перевагу профессійним засобам . Але перед гелем , якщо є декоративна косметика , я попередньо протираю обличчя міцелярною водичкою ! Постійно тестую нові продукти, але є в моєму арсеналі є гелі до яких періодично повертаюсь і задоволена їми . Одразу оговорюсь , що маю жирний тип шкіри влітку , а в холодну пору комбінований . Наприклад Christina Fresh Pure & Natural Cleanser я беру вже 3 раз за своє життя !

Він ніжний , легкий ! Гарно очищає , не сушить шкіру, не стягує , зручний дозатор, не дуже пінится ! Текстура гелю прозора з жовтуватим відтінком , в міру густа. Аромат легкий , але мені не дуже подобається, проте не вважаю це суттєвим мінусом !

Academie Purifying Cleansing Gel

Academie Visage Gel Demaquillant Purifiant

перший професійний засіб для вмивання в моєму догляді , познайомилась з ним у 21 рік , від того часу він змінювався ,але все одно кльовий ! Цей продукт відноситься до професійних засобів по догляду за схильним до жирності епідермісом. Він якісно очищає і при регулярному застосуванні сприяє звуженню пір, вирівнює шкірний рельєф. Я їм користувалась коли мала проблемну шкіру , а зараз користуюсь ним влітку ! Academie Visage Gel Demaquillant Purifiant багатий компонентами, які сприяють збереженню вологи в епідермісі. Сухій шкірі він не підійде ! Густий гель , з легким приємним ароматом , добре піниться , вистачає надовго !

Institut Esthederm Osmoclean Pure Cleansing Gel один із моїх улюблених! Особливо на літо! Густий , прозорий гель , з невловимим ароматом , добре піниться , економний !

Holy Land Cosmetics Multi Vitamin Cleansing Gel взагалі мій топчик ❤️про нього вже писала https://club.makeup.com.ua/looks/12158/

Моє вмивання 💦
Моє вмивання 💦

Дівчатка , буду рада вашим рекомендаціям❤️