Ta_nyaaaaaaa

Смачний алкогольний аромат на холодну пору 🥃

Смачний алкогольний аромат на холодну пору 🥃
Смачний алкогольний аромат на холодну пору 🥃

Привіт, красунечки ❤️

У мене була зовсім невеличка пауза у тестуванні парфумів у зв'язку з перенасиченістю ароматами, але тепер готова повернутися 😁

Аромат Angels’ Share я хотіла спробувати відносно давно, однак після останніх рекомендації знайомої не могла втриматися і замовила відливант цих парфумів разом з іншими, які показувала у великій розпаковці.

Уже після цього замовлення, зовсім недавно замовила декілька копій відомих ароматів у форматі масляних (олійних) парфумів. Сталося так, що серед них був і аромат Angels’ Share, оригінал якого я маю, тому спробувати та порівняти ще цікавіше.

Я розпочну з класичної оригінальної версії Angels’ Share by Killian 🥃

Kilian Paris Angels' Share я б віднесла до розкішних ароматів, при затесті яких вимальовується картина пристрасті та екстравагантності. Ця композиція наче майстер-клас з витонченості, яка витікає зі скляних стін графину з коньяком, заповнюючи усе навколо витонченим, але виразним теплим і затишним букетом.

Спершу, як гармонійний всплеск, аромат вражає мої відчуття — різкість алкоголю, схожа на перший лід на замерзлій водоймі. Відразу чутно той самий аромат коньяку, що тут же об'єднується в елегантний танець із пряною, теплою і смачною корицею. У цьому першому акорді криється пікантність і вишуканість, які дарують відчуття розкоші та незвичності.

Поступово аромат стає більш теплим і обгортає мене як ніжний плед біля вечірнього каміну. Це, наче відчуття випічки з корицею, що печеться у пекарні поруч. Яблуко з корицею, схоже на ароматичний штрудель, тут, наче невловимий акорд, пробивається через запах коньяку, даруючи аромату особливий шарм та спокій.

Так, напевно саме через теплу корицю, я відчуваю і яблуко, а точніше ароматну випічку з додаванням цих двох складових.

Дерево, а за пірамідою зрозуміло, що ним є саме дуб, створює перед очима картинку із асоціацій: якісний бочонок, у якому роками витримується коштовний коньяк. Саме коштовний, витриманий, багатогранний за смаком та ароматом коньяк. Як на мене, саме ці ноти роблять аромат ще глибшим та стійким.

Боби тонка та праліне, як майстерні додатки, роблять цей аромат ще більш смачним та привабливим, як найкращий десерт після обіду. Ваніль зовсім не відчутна мені у цій симфонії ароматів, але підозрюю, що вона дууууже тонко грає свою особливу роль... можливо, саме вона додає звучанню загадковості та м'якості.

І, нарешті, сандалове дерево завершує цю гру ароматів, стаючи дотиком чистої елегантності та витонченості. Його присутність відчутне, але не домінує, вишукано доповнюючи всю композицію, адже створює його основу.

Признаюся, ці парфуми не викликали у мене беззаперечного захвату (передусім через доволі відчутні алкогольні ноти), однак вони гарно підкреслюють свою індивідуальність, особливість та вишуканість.

Як на мене, Angels' Share від Kilian Paris - це аромат для тих, хто прагне поєднання алкогольних нот із витонченістю,

Стійкість Angels' Share насправді мене не дуже потішила. Адже я звикла, що відчуваю парфуми на собі до прийняття душу і протягом дня їх не треба поновлювати. Аромат від Кіліан відчуваю на собі від 3 до 7 годин. Залежить від активності, зміни обстановки та зволоженості шкіри. Наче і не дуже погано, але...

Шлейф також доволі потужний протягом перших кількох годин, згодом аромат доволі близький до тіла.

Можливо моя думка зовсім не популярна і багато людей з нею не погодяться, однак я вважаю, що ціна на Angels’ Share в оригіналі доволі завищена. Таааак, це цікавий аромат, але... не на 9к грн))

Дівчатка, скажу чесно, що особливих надій стосовно схожості ароматів я не плекала, однак дарма!

Олійний формат Angels’ Share досить схожий на оригінал. Це не 1в1. як заявляють, але дуже схоже. Щоб ви розуміли наскільки, то із закритими очима я б не відразу здогадалася де оригінал))

Єдина відмінність, яку я відчуваю - не така різка алкогольна нота і це для мене однозначно плюс. Аромат у маслі більш м'який і зовсім трішки солодший.

Він такий же смачний і тягучий. Відчуваю усі ті ж ноти, що в оригіналі І ТУ САМУ ВАНІЛЬ, яку не відчуваю з відливанту)

Так як з олійним форматом парфумів я уже знайома, то для мене він доволі зручний. На відміну від Рехабів, ці олійні парфуми не такі жирні і швидше вбираються у шкіру. Також сама кулька-дозатор мені здається дещо меншою, але більш рухомою, ніж у тих же Рехабів. Одяг не мастить.

Стійкість також відрізняється від оригіналу. Вона просто значно триваліша: від 6 до 10 годин. Порівняно з іншими ароматами це теж не мій максимум, але гарний результат!

Вони і правда виявилися непередбачуваними для мене, бо я і подумати не могла, що мені більше сподобається підробка, ніж оригінал 😳

Оригінальний Angels' Share від Kilian Paris:

✨ Композиція аромату — наче справжній майстер-клас з витонченості та розкоші.

✨ Розкриття: різкість на початку, м'якість протягом дня.

✨ Асоціації: тепла випічка з корицею, особливо яблучний штрудель.

✨ Дуже активні і насичені алкогольні (я б сказала п'янкі) ноти, зокрема коньяк, а також пряна кориця, деревні нотки (дуб).

Боби тонка та праліне додають солодкавості та м'якості.

Ваніль не відчутна , сандалове дерево доповнює композицію.

✨Стійкість від 3 до 7 годин, шлейф потужний лише на початку.

✨Загальний враження — аромат виключно для любителів пряних алкогольних ароматів.

Олійна копія Angels' Share:

✨ Ледь відчутна алкогольна нота, більш м'який і має трошки солодший аромат.

✨ Схожий на оригінал, але не 1в1.

✨ Стійкість від 6 до 10 годин, триваліша порівняно з оригіналом.

✨ Дещо зручніший дозатор у порівнянні з іншими олійними парфумами.

Загальні враження:

✨ Оригінальний Angels' Share — аромат для поціновувачів запаху алкоголю. Я не серед них, особливо після затесту Tom Ford далеко не рік тому. З того часу ненавиджу дуже насичений алкогольний аромат у парфумах, а також не люблю алкоголь та його запах у реальному житті.

✨ Олійна копія має трошки інший характер, загалом більш м'якою, але є зручною та економічно вигідною альтернативою.

Обидва варіанти скоріш за все будуть привабливими для тих, хто шукає теплі, глибокі аромати з елементами алкогольності, солодкості та витонченості. Вважаю їх ідеальними на холодну пору року, так як вони гарно зігрівають і дарує відчуття затишку.

Підсумую. Я вважаю, що Angels' Share — це не просто аромат, це подорож у світ екстравагантних нот та вишуканості, який не може бути зрозумілим і коханим для кожного. Обидва варіанти, оригінальний та олійна копія, мають свої переваги, і вибір залежить від індивідуальних уподобань та фінансових можливостей.

Признаюся, що особисто я навіть якби мала можливість придбати саме цей аромат в оригіналі, то все одно б обрала копію, бо її аромат мені більш до душі 🤭 💕

Дякую, що читаєте 💋