Винник Катерина

магічний крем для зон навколо очей та губ від sisley

магічний крем для зон навколо очей та губ від sisley

Пробники я дууууже рідко коли купую. Пробник sisley мені дістався в подарунок до однієї з покупок, я до останнього на нього не звертала уваги, поки не закінчився мій "стаціонарний" крем для шкіри навколо очей, а мені треба збиратись в дорогу. І щоб не везти купу скляної тари, вирішила взяти з собою пробники як кремів для обличчя (вони продубльовані з моїми рутинними, були в наборі до покупки), так і для зони навколо очей. Так би мовити, одним пострілом двох зайців вирішила вбити: зекономити місце у валізі і заодно спробувати дещо для себе нове.

магічний крем для зон навколо очей та губ від sisley

Отже, що можу сказати по факти використання?

Мені сподобалось. Дуже.

При нанесенні на руку - просто поживний крем.

Коли вже нанесла на зону навколоточей, то почала відчувати щось незвичне. Спочатку подумала, що крем викликав алергію, та потім зрозуміла, що це ,власне, так діє крем. По шкірі ніби "мурашки побігали" перші хвилин 3, потім все стихає і якийсь легкий охолоджувальний ефект.

Це цікаво, бо я не памятаю такого від жодного із кремів, які в мене були.

Шкіра після використання зволоження, сяюча. Про ліфтинг та розгладження говорити не можу, бо за три дні використання (1,5 мл пробника мені вистачило на 6 разів : 3 дні зранку і ввечері, останній раз хотілося б більше крему вичавити, але він благополучно закінчився))))

Крем має досить густу консистенцію, невиразний запах та колір близький до пряженого молока (як морозиво крем-брюле))))) Можливо, якби він мав рідше консистенцію, його б вистачило на довше. А так, думаю, що флакона в 15 мл вистачить на 2 міс, а не на 3, як в мене це звичайно витрачається.

Коли я користувалась, то я вже думала, що куплю його собі наступним , як в мене закінчиться крем від mokosh (який я купила напередодні і який я ще не розпочала виклристовувати). Але коли забила в пошук назву і побачила ціну, то зрозуміла, що або я з кремом для очей на 2 міс , або я плачу комунальні за все😂 і якось останнє перемогло😅 я не очікувала такої ціни. Справді. Це незнайома для мене ТМ і я була в певному шоці від побаченого ціни на пробник і на повнорозмір (до речі, якщо купити 10 пробників по 1,5 сьогодні, то це буде вдвічі дешевше за 1 повнорозмір🤫)

Але нині я не готова ні 2,5 тис, ні ,тим паче 5,5k віддавати за крем, хоч і дієвий.

От зараз в мене таке двояке відчуття... що краще б він мені не підійшов, тоді б так не кортіло повнорозмір))) Але крем реально класний. Мені сподобався.

І тепер в мене є "мрійлива" позиція у списку бажань))