Vladyslav Koval

Chanel Bleu de Chanel

Chanel Bleu de Chanel

Chanel Bleu de Chanel

Аромат, про який знають мабуть всі, тож питання щодо нього можуть виникати тільки у людей які лише починають свій шлях у парфумерії.

Отже, головним недоліком і чому на сьогоднішній день не варто купувати цей аромат, є його банальність. Якщо ми візьмемо бренд "Chanel" як парфумерний бренд, то це класика, поза сумнівів і часу. І якщо ми візьмемо такі знамениті аромати, як "Cristalle, "Egoiste", то наносячи ці аромати, ви будете звучати і виглядати так, ніби ви одягли суворий чорний смокінг.

Одягнувши цей аромат, ви будете виглядати як кожен зустрічний вам. Якщо ви хочете здивувати свою даму цим ароматом, то, швидше за все, ви будете пахнути як її колишній, або як її батько, або як її брат. І тут не може бути ніякої універсальності.

Але аромат хороший, якщо моя думка вам не важлива, то майте на увазі, що стійкість цього аромату і його шлейф вас не засмутять. П'ять годин, з помірним шлейфом, він буде слугувати вам без всяких проблем.

Chanel Bleu de Chanel

У аромата є три версії - туалетна вода, парфумерна вода і парфум. Знайте, що обирати між цими трьома концентраціями варто лише за вашими уподобаннями щодо запахів. Вони мають спільну ДНК, і лише деякі молекули відрізняються. Стійкісті та шлейфу, концентрація не додасть, тому що ця стійкість і шлейф незначна, як може здатися комусь, вона буде більшою тільки через те, що там низьколетючі компоненти. Тому вибирайте виключно з тих уподобань, які вам подобаються саме за запахами.

Що стосується версії parfum, то я вважаю її найкращою і я рекомендую взяти обʼєм 50ml. Повірте такого обʼєму вам вистачить надовго, і, можливо, ви переглянете свої погляди та почнете вивчати нішеву парфумерію, як я зазвичай рекомендую.

І, звичайно, я б не був собою, якби не порекомендував альтернативи, до чого придивитися після цього аромату або замість цього аромату. Я хочу порекомендувати, мабуть, найкращу альтернативу - це Roja Parfums Dove Elysium Pour Homme Cologne. Ідеальна заміна, дуже схожа, але вище рівня. Так, аромат набагато дорожчий, але повірте, він того вартий.