Порівняння декількох пілінгів скаток для обличчя.
- Розповім про 2 пілінги для обличчя, перший шовтенький, це vita solution 12 з вітаміном с, інший корейський колагеновий від прекрасного бренду esfolio. Пілінг з вітаміном це для мене трохи заслабкий і дещо дивний, адже в моєму розумінні пілінг-скатка має утворювати гелеві часточки, які ніжно та глибоко очищують шкіру та надають їй сяяння і чистоти. При цьому цей пілінг має гелеву консистенцію, але коли її розмазуєш по шкірі він перетворюється на воду і часточки взагалі дуже мінімальні, можливо він підходить для більш ніжної та чутливої шкіри. Colagen від esfolio в плані пілінгу мені сподобався значно більше, можливо через те, що я маю комбіновану та суху шкіру і мені вже 30+ його консистенція мені здалася більш економічною та підходящою для очищення, адже він утворює більше частинок і шкіра досить гарно і приємно очищується та набуває гладкості і ніжності. Взагалі бренд esfolio це мій фаворит. Оскільки вже не вперше користуюся кремами цієї фірми, проте пілінг взяла вперше і не пошкодувала, буду однозначно купувати ще, адже він і досить бюджетний і нічим не гірший за sekret key lemon spark пілінг, хоча той вже значно дорожчий.
Коментарі (0)