yashinoki

18 грудня

18 грудня

🤗 Питання до вас: Памʼятаємо, що понеділок - день недоречних запитань. Тому назвіть Ваш краш (хтось зі знаменитостей), за який Вам зараз соромно.

(Я не буду хардкорити, тому назву Рікі Мартіна 🫣🤣)

👀 Цікавий факт: в продовження вчорашньої теми поговорімо, як покращити якість сну.

Поруч зі звичними рекомендаціями не вживати кофеїн і алкоголь, приймати теплу ванну/душ та встановити прохолодний температурний режим в спальні, є кілька тих, які мене щиро зацікавили:

  1. Збільшити перебування на сонці вдень (бажано до 2 годин).
  2. Використовувати ліжко за призначенням (лише сон і секс).
  3. Визначити для себе години сну і дотримуватися їх. Постійність має ключове значення.
  4. Не переїдати на ніч і не пити рідину перед сном
  5. Фізичні вправи - протягом дня. Медитація і розтяжка - перед сном.
  6. Спробувати такі добавки (але лише один вид за один раз і обовʼязково підберіть їх зі своїм лікарем): гінкго білоба, гліцин, корінь валеріани, магній, L-теанін, лаванда. Особисто мені дуже допомагають ванни з магнієвою сіллю.
  7. Відмовитися від екранів за дві години до сну, не класти телефон і інші гаджети поруч з ліжком (це банально, але я майже ніколи не дотримуюсь цього правила🙈)

Бажаю Вам гарно висипатися. 🌙

🤍 У мене вже починається криза жанру з улюбленцями грудня, тому покажу тіні, якими люблю користуватися протягом року. Це трохи снобський бренд, але якість їхньої декоративки неперевершена. Тіні Chantecaille - Giraffe Eye Quartet🦒 - лімітка, тому в продажу вже складно знайти. Матові і сатинові ідеально тушуються. Шимерні гарно переливаються. У них такі вдалі універсальні відтінки. Мені важко уявити, кому вони не підійдуть.

18 грудня
18 грудня