𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Мій ідеальний шампунь і безмежна любов до Brelil Numero

Моя любов до італьянської марки Brelil Numero почалася багато років тому. Тоді я вперше купила маску з екстрактом вівса (про неї я вже писала раніше), яку обожнюю і по цей день, пізніше пробувала й деякі інші маски від цього виробника, а потім почала знайомитися з їх шампунями.

Хотілося б одразу відмітити, що із всього асортименту для мого фарбованого і пошкодженого волосся найбільше всього підійшла лінійка з екстрактом вівса.

Але й інші засоби теж були гарними по своєму.

З останніх шампунів я купувала з маслом каріте і авкодо.

Я брала великий об'єм - 1 літр.

Шампунь добре підійшов моєму волоссю. Він гарно піниться, має приємний аромат (як і всі засоби цієї лінійки, пахне ідентично), очищає м'яко, не сушить, чудово зволожує і живить. Саме із-за вираженого живильного ефекту я його використовувала не на постійній основі, а чередувала з іншими. Для сухого типу, особливо з пошкодженим станом це прекрасний варіант, який добре доглядає.

Шампунь з екстрактом вівса я також брала в літрому флаконі і він став моїм фаворитом.

Він крутий! Ефект після використання просто дивовижний.

Обожнюю аромат цієї лінійки, який нагадує салонні засоби.

Шампунь не дуже густий, світло-жовтого кольору, піниться добре. При першому митті голови піна утворюється не надто об'ємна, а от при повторному її в рази більше.

Засіб ретельно промиває волосся і бережно його очищує, не сплутує, воно потім з легкістю розчісується.

Після більшості шампунів у мене присутня пухнастість, але після цього волосся розгладжене і посічені кінчики не стирчать. Довжина не пересушена і виглядає доглянутою. Мені навіть не потрібно наносити безліч незмивних засобів, щоб покращити стан. Також волосся нереально приємне на дотик, гладке, шовковисте і розсипчасте, до нього хочеться торкатися. Воно блискуче, не обтяжене, візуально навіть здається, що є ламінуючий ефект.

Шампунь не продляє свіжість, але і не сприяє швидшому забрудненню. З боку шкіри голови неприємних реакцій у виді липи і свербіжу не викликав.

Одним словом - я від нього в захваті, мені ідеально підходить. Це саме той випадок, коли в мене немає нарікань. Я отримую бажане м'яке, але й ефективне очищення без негативних наслідків + бонусом ще і догляд, що зустрічається дуже рідко в таких засобах.