Lytvynenko

Крем для рук MY'BIO бренду натуральних засобів Farmona

Крем для рук MY'BIO бренду натуральних засобів Farmona

Моя любов до зволожувальних кремів для рук відома багатьом близьким і безпрограшний подарунок для мене - це подібний кремчик, що обовʼязково стане в нагоді.

Я не змогла знайти цей крем на українських сайтах, або поличках магазинів. Тому, цікаво буде, мабуть, тим, хто десь у Європі може зустріти цей продукт. Хоча сам бренд на сайті Мейкапу представлений.

Крем для рук MY'BIO бренду натуральних засобів Farmona

Дизайн та пакування: це пластикова туба, на дотик шершава, обʼємом 100мл та приємними кольорами у дизайні. Розмір не найзручніший, аби брати в сумочку, тому стоїть у мене на поличці, для домашнього використання.

Консистенція та текстура: на перший погляд жирний, але, при розподіленні на шкірі, видно досить легку, але поживну текстуру. Густий, але не надто щільний крем.

Аромат: для мене дуже специфічний. Через насичений натуральними компонентами склад, стійкий та рослинний запах. Хоча і парфумування теж присутнє. Як на мене, запах не дуже приємний, подібний до якихось аромапаличок, в поєднанні з запахом радянської косметики 🫢 тримається декілька годин на шкірі. Хоча оточуючим він нормальний. Тут сильно субʼєктивно.

Відчуття та ефект на шкірі: вбирається крем досить швидко, певний час залишаючи руки вологими та насиченими. Шкіра мʼяка, без відчуття плівки, але ультразволоження очікувати не слід.

У складі більшість компонентів дійсно має натуральне походження. Цей крем має потенційно зволожувальний і живильний ефект завдяки натуральним компонентам, таким як масло солодкого мигдалю, оливкова олія та масло ши.

Вони можуть допомагати зберігати вологу в шкірі, покращуючи її м'якість та еластичність.

Крім того, інші інгредієнти, такі як екстракт синьої водорості та гіалуронат натрію, теж можуть сприяти заспокоєнню та зволоженню шкіри.

Крем приємної текстури, не перенасичує і може слугувати хорошим варіантом зволоження для не надто сухої шкіри.

Аромат може здатися надмірно стійким та виразним, як в моєму випадку, тому використовую його виключно вдома.

Сегмент досить бюджетної і натуральної косметики мене приваблює, можу радити, але розраховувати на інтенсивну живильну дію не варто.