KsuLv

Чому я так люблю Rejuran?

Чому я так люблю Rejuran?

Привіт, дівчатка 🤗

Вже давно хотіла написати допис про полінуклеотили і от нарешті «дійшли руки».

Препаратами полінуклеотидів користуюсь вже протягом 2 років, тому за цей час у мене накопичилось трохи знань і досвіду стосовно цих препаратів. Постараюсь стисло і лаконічно, але не виключений лонгрід. Обережно, багато медичних термінів, від яких може піти обертом голова 🤪

Полінуклеотиди — це біополімери (фрагменти низькомолекулярних ДНК), які отримують з молок риб сімейства лососевих методом хімічної екстракції.

Механізм старіння нашої шкіри полягає в пошкодженні ДНК і РНК-структур клітин. Якщо коротко - полінуклеотиди розпізнають «поломки» і відновлюють ці структури. Тепер розгорнуто про механізм дії полінуклеотидів:

  1. Регенерацiя кровоносних судин (покращується живлення та мікроциркуляція тканин);
  2. Швидке вiдновлення тканин (запускається процес внутрішньоклітинного синтезу власних молекул дезоксирибонуклеїнової кислоти, що істотно прискорює поділ клітин шкіри, активується секреція факторів росту фібробластів, як результат – швидке загоєння ран, реабілітація шкіри);
  3. Протизапальний ефект (зменшення прозапальних цитокінiв спричинених різними запальними процесами та збільшенням кількості протизапальних цитокінiв);
  4. Боротьба з рубцями (шляхом збереження та накопичення в тканинi позаклiтинної рiдини, посилення синтезу колагену);
  5. Покращення трофіки (живлення) та кисневого насичення (внаслідок цього покращується регенерація ушкодженого епітелію).

🟢 Ліфтинг шкіри;

🟢 Поліпшення кольору та тону;

🟢 Вирівнювання рельєфу;

🟢 Зменшення ознак фото- та хроностаріння;

🟢 Згладження рубців та зменшення проявів постакне;

🟢 Зволоження шкіри.

Коосметичний бренд, створений фармацевтичною компанією Pharma Research Products (виробничі потужності розташовані в Республіці Корея та США), компанією з багаторічним досвідом і знаннями у галузі антивікової та регенеративної медицини.

На ринку наявні такі види продукції: Rejuran Fillers (інʼєкційні препарати), Rejuran Cosmetics (косметичні препарати).

Я використовувала як філери так і косметичні препарати.

Сьогодні розповім про косметичні препарати, якщо буде цікаво додам допис і про філери.

Є дві лінії косметики Rejuran: Healer (призначена для більш старшого віку, для шкіри, що піддається агресивним апаратним методикам та має слабку здатність до регенерації) і Clinic Line (призначена для більш молодшого віку, чутливої та ніжної шкіри).

  1. Зволожчий крем Moisturizer;
  2. Відновлюючий гель для зони навколо очей (про нього я вже раніше розповідала https://club.makeup.com.ua/post/18611/);
  3. Сироватка-концентрат;
  4. Сонцезахисний крем SPF 50;
  5. Відновлюючий крем після естетичних процедур;
  6. Патчі.

Про мої враження і те, чим користуюсь на даний момент.

Обʼєм: 50 мл.

Має середню консистенцію, білий колір, нейтральний аромат, гарне дозування та економічний розхід. Застосовую на ніч, взимку часто і зранку, після вмивання і тонізації. Рятівник після пілінгів і шліфовок для будь-якого типу шкіри, а також в зимову пору для сухої зневодненої шкіри.

✅ Гарно зволожує;

✅ Заспокоює, зменшує почервоніння;

✅ Вирівнює рельєф шкіри, розгладжує дрібні зморшки.

Мінусів не знайшла. А ні! Чекайте, одного разу нанесла велику кількість перепарату і це збільшило жирність шкіри (моя шкіра комбінована), при звичайному дозуванні збільшення жирності шкіри не відмічаю.

Мій улюбленець!

Обʼєм: 15 мл.

Має густу консистенцію, легку текстуру, прозорий колір, нейтральний аромат, гарне дозування та економічний розхід. Застосовую зранку, після вмивання.

✅ Гарно зволожує шкіру;

✅ Підходить для щоденного застосування;

✅ Розглажує мілкі зморшки і профілактує появу глибоких.

Кількість: 60 шт. Колір пудровий, ніжний.

Застосовую 1 раз на тиждень.

✅ гарно зволожують шкіру, як і більшість патчів, особливих відмінностей я не відмітила.

🔴 викликають блиск, який не зовсім естетично виглядає, але протягом 1 години залишки препарату всмоктуються шкірою і блиск зникає.

За 2 роки використання косметики моя шкіра набула кращого естетичного вигляду: вона стала зволоженою, більш еластичною та сяючою, згладився рельєф. Саме за це я і люблю косметику Rejuran - за результат.

З недоліків косметики є її вартість, проте не може дієвий препарат, що вироблений за складною технологією коштувати копійки! Косметики на сайті не знайшла, тому посилань не додаю.

Дякую за увагу, сподіваюсь, було цікаво 😉