KsuLv

Догляд за шкірою навколо очей 25+

Догляд за шкірою навколо очей 25+

Привіт всім!

Шкіра навколо очей дуже тендітна і потребує особливого догляду. Раніше тема зморшок мене не хвилювала, чим ближче до 30 тим більше нею почала перейматися 😅 Протягом останніх 5 років спробувала різні засоби. Хочу зупинитись на актуальних засобах насьогодні. Я їм присвоїла певні місця 😄

🟢 На 1 місці у топі догляду за шкірою навколо очей розмістився REJURAN Healing Eye Gel (відновлюючий гель для зони навколо очей). Детально в склад вдаватися не буду, але скажу, що основною складовою гелю та й взагалі косметики Rejuran (їхньою так званою «фішкою») є полінуклеотиди. Що ж це таке? Полінуклеотиди - це фрагменти ДНК дикого тихоокеанського лосося, які добувають, які отримують методом хімічної екстракції. Чому саме лосось? Бо фрагменти ДНК, отримані з репродуктивного матеріалу лососевих риб максимально подібні до ДНК людини, тому не викликають (в ідеалі) алергічних реакцій і добре засвоюються організмом. До речі, у rejuran ще є інʼєкційні препарати з полінуклеотидами, одні з них я навіть спробувала (детальніше про інʼєкції полінуклеотидів згодом буде пост).

Отож про гель:

✔️має прозорий відтінок;

✔️легку текстуру;

✔️після нанесення на шкірі присутній блиск, який зникає впродовж 10 хв;

✔️тонізує та візуально покращує стан шкіри;

✔️великі «гусячі лапки» точно не забере, але з дрібними думаю справиться і гарно профілактуватиме появу нових.

🟢 2 місце посідає Jan Marini Luminate Eye Gel (люмінейт гель для шкіри навколо очей). У чому його особливість? Він містить ретинол і кислоти, тому рекомендують наносити його ввечері і впродовж дня використовувати сонцезахисні засоби. Що обіцяє нам виробник? Зменшення появи темних кіл під очима, мінімалізації дрібних та глибоких зморшок. Що є по-факту?

✔️гель має прозорий відтінок;

✔️вʼязку консистенцію, тому гарно зволожує шкіру;

✔️таке відчуття, що повністю не всмоктується, як реджуран, а ще частково лишається на шкірі, тому наносити на ніч в самий раз;

✔️розглажує дрібні зморшки;

✔️на рахунок темних кіл тут я вам не скажу, бо у звʼязку з відсутністю нормального сну вони мене не покидають 😅

Догляд за шкірою навколо очей 25+
Догляд за шкірою навколо очей 25+
Догляд за шкірою навколо очей 25+

🟢 На 3 місці Dr. Spiller Eye Contour Cream (крем для зони навколо очей). Скажу чесно, шукала відносно бюджетний засіб для шкіри навколо очей і натрапила на нього. Але після покупки зрозуміла, що хороший догляд і коштує відповідно. Не скажу що він прямо відстійний, але..

✔️крем має білий колір;

✔️середню консистенцію;

✔️повністю не всмоктується (часто можуть залишатися білі сліди, які потрібно розмазувати);

✔️зволоження є, але не при самостійному застосуванні;

✔️ якщо наносити крем на верхні повіки зранку, то цілий день хочеться спати 😅(можливо це моя індивідуальна реакція).

Дякую за увагу! 🫶

А який у вас улюблений засіб для шкіри навколо очей?