𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Палетка рум'ян і хайлайтерів від Doucce

Палетка рум'ян і хайлайтерів від Doucce
Палетка рум'ян і хайлайтерів від Doucce
Палетка рум'ян і хайлайтерів від Doucce
Палетка рум'ян і хайлайтерів від Doucce

Палетка рум'ян і хайлайтерів від Doucce в пластиковому футлярі з великим дзеркалом, містить в собі 3 відтінки рум'ян і стільки ж відтінків хайлайтерів.

Кольорова гама рум'ян на любий смак, достатньо пігментована. Текстура у всіх однакова, приємна, шовковиста і містить шиммер, але делікатний. Сяючі часточки на обличчі не виділяються.

Продукт гарно набирається на пензлик, добре тушується, не ставить плям. Працювати з ними легко.

У рум'ян чудова стійкість, тримаються увесь день.

Хайлайтери теж однакової текстури, вона шовковиста, але дуже щільна (не вуаль). Відтінки від холодного до більш теплого.

У кожного насичене і інтенсивне сяйво і всі вони мають блискітки. Я більше надаю перевагу з атласною текстурою без сяючих часточок.

Якщо просто набрати хайлайтер пальцем, то покриття рівномірне, "лите", блискіток не помітно, а коли починаєш розтушовувати, то тоді вони більш помітні.

Хайлайтери переносяться на шкіру достатньо щільним шаром і краще це робити пензликом з натурального ворсу, щоб активніше вполірувати продукт. На моїй комбінованій шкірі, вони нажаль трохи підкреслюють її текстуру.

Стійкість у хайлайтерів теж чудова, тримаються гарно на протязі всього дня.

Для тих, хто любить делікатне підсвічування - ці скоріш за все будуть надто сяючими. Із всіх хайлайтерів що у мене є саме ці найблискучіші і надають мега-сяючий ефект, тому для мене вони актуальніші для вечірнього макіяжу, а в день використовую делікатніші.