Сольовий пінний скраб с олією какао та мигдалю
Із всіх 4-х скрабів, які я пробувала від Uterra - цей сподобався менше всього.
По-перше - у нього дуже інтенсивний і набридливий солодкий аромат. Я хоч і люблю солодощі, але навіть для мене це занадто, бо віддушка зашкалює по цьому пункту.
По- друге - у скраба замілкий абразив, який надає делікатну дію, а я люблю жорсткіше, тому треба прикладати зусилля, щоб массаж був саме таким, як мені треба.
Основу скраба складає сіль, кристалики її дуже мілкі, без гострих кутів, тому не царапають шкіру. Маса білого кольору, волога, "жива", при набиранні, якщо взяти забагато, то може трохи осипатися.
Скраб я наношу на трохи суху і вже чисту підсушену рушником шкіру. В такому разі можна отримати більш жорсткий масажний ефект. При контакті з водою і саме терті, скраб дійсно трохи піниться. Сіль розчиняєть не дуже швидко, тому можна не поспішати.
Скраб не подразнює шкіру, за умови, що на тілі немає пошкоджень. Змивається легко, не залишає після себе жирної плівки. Шкіра після нього м'яка, гладенька, але наприклад такого догляду, який дають інші скраби від цього виробника (вівсянка і кавовий), немає. Скраб не зволожує і не живить. По відчуттям після процедури наче і не сушить, але потім крем наношу обов'язково.
Як ви здогадалися - я не в захваті. Сам скраб непоганий і можливо знайде своїх прихильників, але мені не зайшов.
Дуже радила б познайомитися з скрабом "Вівсянка" і "Какао та олія бабасу" - це мої самі найулюбленіші. І скрабують вони круто і по догляду - супер властивості.
Коментарі (0)